EĞİTİM
Giriş Tarihi : 15-12-2022 21:50

ADYÜ Öğretim Üyesi Cemek’e Prestijli Ödül

Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Elif Cemek, İktisadi Araştırmalar Vakfı tarafından 2022 yılı Doktora Tez Ödülleri çerçevesinde ödüle layık görüldü.

ADYÜ Öğretim Üyesi Cemek’e Prestijli Ödül

Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Elif Cemek, Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Doktora Programı kapsamında yürütmüş olduğu “Gelişen Ülke Bağlamında İşletmelerin Kurumsal Sosyal Performansını Etkileyen Faktörler: Türkiye Örneği” başlıklı tez çalışmasıyla İktisadi Araştırmalar Vakfı tarafından 2022 yılı Doktora Tez Ödülleri çerçevesinde ödüle layık görüldü.

Başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek ülke çapında adından söz ettiren Cemek, İktisadi Araştırmalar Vakfı’nın resmi web sitesi olan https://iav.org.tr/’deki yerini aldı.

Elde edilen başarı ile ilgili konuşan ADYÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, başarılı çalışmalarından ötürü Dr. Öğr. Üyesi Elif Cemek’i ve tez danışmanı Prof. Dr. Aylin Ataay Saybaşılı’yı tebrik ederek “Akademisyenlerimizin başarıları bizleri çok memnun ediyor, nice başarılarına hep birlikte tanıklık etmeyi diliyoruz. Bu tür ödüllerin Adıyaman Üniversitesi için bir prestij ve motivasyon kaynağı olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ