SİYASET
Giriş Tarihi : 17-10-2023 15:56

YDP Lideri Gündüz EVET Diyeceklerini Belirtti

Yeni Dünya Partisi Lideri ve Fahri Milletvekili Eman GÜNDÜZ, bugün TBMM'de oylanacak olan Irak ve Suriye tezkeresine EVET diyeceklerini belirtti.

YDP Lideri Gündüz EVET Diyeceklerini Belirtti

Yeni Dünya Partisi Lideri ve Fahri Milletvekili Eman GÜNDÜZ: "GAZZE'ye dönmemek için Irak ve Suriye tezkeresine EVET diyoruz. Ordumuz Savaş için değil barışı korumak ve sınır güvenliğini sağlamak ve iç güvenliğini korumak için Irak'ta ve Suriye'de olmayı sürdürmelidir."

Yeni Dünya Partisi Lideri ve Fahri Milletvekili Eman GÜNDÜZ, bugün TBMM'de oylanacak olan Irak ve Suriye tezkeresine EVET diyeceklerini belirtti ve altını çizerek 'GAZZE'ye dönmemek için evet diyoruz' dedi.

Genç Lider Eman GÜNDÜZ, şu şekilde konuştu: "Yeni Dünya Partisi olarak barıştan yanayız, savaş karşıtıyız ama bu hayatın acı gerçeklerinden uzak olduğumuz anlamına gelmez. Bölgemiz bir ateş çemberi ve Türkiye bir kıskaca hapsedilip yutulmak isteniyor. Yani Türkiye'yi de Gazze gibi bir açık hava hapishanesi yapmak istiyorlar. Gazze gibi olmamak için Irak ve Suriye tezkeresine EVET diyoruz. Ordumuz Savaş için değil barışı tesis edip korumak için kendini, sınır güvenliğini ve iç güvenliğini korumak için Irak'ta ve Suriye'de olmayı sürdürmelidir. Çünkü sınırlarımız terör örgütlerine peşkeş çekilmiştir. Devlet olarak buna seyirci kalmamız mümkün değildir. Milli şuurla siyaset yapanların bu tezkereye evet demeleri gerekir."

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ