SİYASET
Giriş Tarihi : 05-03-2024 10:15

“Projelerimizi Gerçekleştirmekte Kararlıyız”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ziya Polat Adıyaman tarihinde ilk kez yapılan proje lansmanında açıkladığı projeleri hayata geçirmekte kararlı olduğunu vurguladı

“Projelerimizi Gerçekleştirmekte Kararlıyız”

Ulaşımdan tarıma, sağlıktan spora kadar yenilikçi, insan ve sağlık odaklı, mükemmeliyetçi projeleri kamuoyuna açıklayan Polat, ayağı yere basan, gerçekleştirilmesi mümkün projeler hazırladıklarını anımsatarak, Adıyaman’a vizyon katacak tüm projelerin altının dolu olduğunu vurguladı.

Projelerinin tamamını ilgili Bakanlıklar, Genel Müdürlükler ve bağlı kuruşlarla istişare halinde hazırladıklarının altını çizen Polat; “Adıyaman’a yakışacağına inandığımız projelerimizi yoğun bir katılımla vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Biz projelerimizi hazırlarken merkeze insanımızı aldık. İnsanımıza faydası olacağına inandığımız projelerle halkımızın karşısına çıktık. İnsanımızın yaşam kalitesini arttırmak en büyük hedefimiz. İnşallah şehrimize bu anlamda değer katacağız. Bizim projelerimizin tamamının altlıkları dolu ve hazırlığı yapılmış. Biz açıkladığımız projeleri hayata geçirmekte kararlıyız. İnşallah görev süremiz içerisinde söz verdiğimiz bütün projeleri tamamlayarak başımız dik bir şekilde halkımızın huzuruna çıkma arzusundayız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ