ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 05-12-2023 16:32

“Kent Park” Açılış İçin Gün Sayıyor

Adıyaman’da, şehrin kuzey bölümünde yapımı devam eden ve açılışı için gün sayılan ‘Kent Park’ta, çalışmalar devam ediyor.

“Kent Park” Açılış İçin Gün Sayıyor

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin kuzeyinde ivedilikle yapımı devam eden ve açılışı için gün sayılan Kent Parkta çalışmalar devam ediyor.

Kente yeni yaşam alanları kazandırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Adıyaman Belediyesi, şehrin kuzey kısmında bulunan Yenimahalle’de yapımı devam eden Kent Park'ta çalışmalarını tamamlamak üzere.

25 bin metrekare alan üzerine kurulan, içerisinde basketbol sahası, fitness ve spor alanı, çocuk oyun alanı, kamelyalar, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet yolu ile sosyal alanların bulunacağı Kent Park, vatandaşların daha kaliteli ve güzel vakit geçirebilmelerine olanak sağlayacak.

Vatandaşların daha yaşanılabilir bir Adıyaman’a sahip olabilmeleri için çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini vurgulayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, “Şehrimizin kuzey kısmı olan Yeni Mahalle’de 25 bin metrekarelik bir alan üzerinde sürdürülen Kent Park'taki çalışmalarımızın sonuna yaklaşıyoruz. İçinde basketbol sahası, fitness ve spor alanı, çocuk oyun alanı, kamelyalar, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet yolu ile sosyal alanların bulunacağı projemizin sonuna yaklaştık. Vatandaşlarımızın daha yaşanılabilir bir Adıyaman’a sahip olabilmeleri için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Allah’ın izniyle Kent Park projemizin çalışmalarını da tamamlayıp en kısa sürede halkımızın hizmetine açacağız." dedi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ