SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 16-09-2023 23:04   Güncelleme : 16-09-2023 23:23

Son Dakika: 'Onur Hareketi' Partileşiyor

Çalışmalarıyla Türkiye’nin tüm renklerini bir araya getiren Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın’a destek her geçen gün artıyor.

Son Dakika: 'Onur Hareketi' Partileşiyor

 

Başlık 2: Türkün ve Kürtün Ortak Hayali Üzerine Yeni Bir Parti Kuruluyor.

 

Türk siyasetine son yıllarda damga vuran ve çalışmalarıyla Türkiye’nin tüm renklerini bir araya getiren Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın’a destek her geçen gün artıyor.

Milletin umutlarını yeşerten Aydın’ın gelecekte siyasete yön vermesi bekleniyor. Aydın, milletin ortak hayali üzerine yeni bir parti kuruyor.
Çalışmalarıyla, düşünceleriyle ve millete bakış açısıyla toplumun her kesiminden takdir gören Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Öngörüleri ve fikirleriyle topluma ışık tutan ve yön gösteren Aydın hayalleri umutlara ve umutları ise gerçeğe dönüştürmek için çalışıyor. Milletin umutların bittiği noktada milletin umudu olan Aydın en çok sevilen siyasetçiler arasında yer alıyor.
Bir gazeteci Onur Hareketi Lideri Aydın’ın neden Türkiye’ye umut olduğunu şu sözler ile anlatıyor.
“Milletçe umutların bittiği bir noktadayız. Danışıklı döğüş tarzında geçen bir seçimi geride bıraktık. Muhalefetin adayı Sayın Kılıçdaroğlu oy almamak için elinden gelen tüm gayreti gösterdi. Altılı masanın her birinden ayrı bir ses çıktı. Sayın Meral Akşener masadan bir kalktı bir oturdu ve millet olarak biz bunları anlamaya çalışırken seçim oldu ve bitti. Milletçe anlam vermeye çalıştığımız bu tiyatro sonucunda tüm hayal ve umutlarımız yerle bir oldu. Seçmen olan bizler sonucu ta en başından belli olan bu tiyatronun bir figüranıymışız bunu seçim sonunda acı bir şekilde anlamış olduk. Ortada bir muhalefet yokmuş. İktidarın ortakları varmış biz bunu geç anladık. İşin en acısı AK Parti listelerinde yer bulamayan AK Partililer Saadet, Gelecek ve Deva partileri aracılığıyla Kılıçdaroğlu sayesinde muhalefetin oyuyla seçilmiş olmaları. Peki bundan sonra ne olacak? Milletçe umutlarımızın tam da yok olduğu bu sürede dikkatlerinizi Onur Hareketinin lideri Sayın Yaşar Aydın’a çevirmek istiyorum. Bir gazeteci olarak kendisini tam on yıldır takip ediyorum. Millet olarak bizim daha yeni gördüğümüzü o tam on yıldır dile getiriyor. O, iktidar ve muhalefeti Büyük Ortadoğu Projesinin birer ortakları olarak tanımlıyor. Anadolu’da oldukça sevilen Aydın, Türkün ve Kürtün ortak hayalleri üzerine inşa etmiş olduğu siyasi söyleminde insan Onurunu ön plana çıkarıyor. Belediye başkanlığı seçimlerinden sonra partileşeceğine kesin gözüyle bakılan Aydın’nın daha şimdiden il ve ilçe başkanlarının hazır olduğu konuşuluyor. İktidar ve muhalefet partilerinden umduğunu bulamayanlarında Yaşar Aydın’ın kuracağı partide yer almaya çalıştıklarını bir gazeteci olarak ben yakinen biliyorum. Son günlerde yurt dışından da ziyaretçileri oldukça artan Aydın, her kesimle görüşmelerine aralıksız devam ediyor.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ