ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 06-10-2023 15:04

Adıyaman Yeniden Ayağa Kalkıyor

Adıyaman Belediyesi, şehir genelinde oluşan tahribatı ortadan kaldırarak daha temiz ve daha yeşil bir Adıyaman için yoğun çalışmalar yürütüyor.

Adıyaman Yeniden Ayağa Kalkıyor

Şehir genelinde oluşan tahribatı ortadan kaldırmak adına hummalı bir çalışma yürüten Adıyaman Belediyesine bağlı ekipler, 7/24 tam mesai yaparak şehri daha yaşanılabilir bir duruma getirmek için çalışıyor.

Sürekli sahada vatandaşlar ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ‘Adıyaman Yeniden Ayağa Kalkıyor’ vizyonu ile vatandaşların dertlerine derman olabilmek için belediyeye ait tüm birimleri seferber etti.

Şehrin her bir köşesinde çalışma yürüten belediye ekipleri ise kaldırımlarda, refüjlerde ve kavşaklarda gerçekleştirdiği yoğun çalışmaların yanı sıra şehrin altyapısını da daha güçlü ve sağlıklı hale getirmek için yoğun iş temposu ile çalışmalarına devam ediyor.

Yeşil Adıyaman misyonuna da ara vermeden devam eden Adıyaman Belediyesi, şehir genelinde ağaçlandırma, çim biçme, budama ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

Adıyaman’ı kalkındırmak adına temaslarda bulunmak için şehir dışında olan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Adıyaman’ımıza hizmet etmek bizim için görevden ziyade bir zevk oldu. Maalesef 6 Şubat’ta bir felaket yaşadık ancak bu durum bize engel olmadı, tam aksine daha da fazla çalışarak daha da iyi olmayı yeni projelerle hedefledik. Şehrimizi yeniden ayağa kaldırıp eski halinden daha güzel bir duruma getirmek için çalışmalarımıza ve yeni projelerimize ara vermeden devam edeceğiz.” sözlerini dile getirerek yeni projelerin olacağı konusunda mesaj verdi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ