EĞİTİM
Giriş Tarihi : 28-09-2023 16:16

İl Müdürü Tosun’dan Eğitim Kurumları Ziyareti

Milli Eğitim Müdürü Tosun, okul ziyaretleri kapsamında Şehit Mehmet Kılınç İlkokulu ve bünyesinde eğitim öğretime devam eden Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret etti

İl Müdürü Tosun’dan Eğitim Kurumları Ziyareti

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, eğitim öğretim çalışmalarını yerinde görmek; okulların, öğretmenlerin ve öğrencilerin ihtiyaç ve varsa sorunlarını tespit edip çözüme kavuşturmak amacıyla devam ettiği okul ziyaretleri kapsamında, bugün Şehit Mehmet Kılınç İlkokulu ve bünyesinde eğitim öğretime devam eden Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret etti.

Okul idarecilerinden yapılan eğitim çalışmaları, okulun fiziki koşulları, öğrenci başarıları, okul öncesi öğrencilerine verilen ücretsiz yemek hizmeti ve eğitim ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Sınıfta öğrencilerle bir araya gelerek ders içi etkinliklerine eşlik eden Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

Program sonrası okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen Tosun, 2023 - 2024 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Çocukların daha iyi bir eğitim alması için gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ