SPOR
Giriş Tarihi : 12-11-2023 22:52

Serdal Adalı, Beşiktaş Başkanlığına Aday Oldu

Serdal Adalı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanlık seçimlerinde aday olacağını kamuoyuna resmen duyurdu.

Serdal Adalı, Beşiktaş Başkanlığına Aday Oldu

Serdal Adalı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanlık seçimlerinde aday olacağını kamuoyuna resmen duyurdu.

Adalı, düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş’ın 26 Kasım’da gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı’nda başkanlık için yarışacağını duyurdu.

Siyah-beyazlı kulübe dair gelecek vizyonunu basınla paylaşan Adalı, şunları söyledi:

 "Ulu Önder Mustafa Atatürk’ün o eşsiz tespiti adeta bugün Beşiktaşımızın da sınavına dönüşmüştür. Dahili ve harici düşmanlarının bugün Beşiktaş’ı düşürdüğü duruma hiçbir Beşiktaşlı kayıtsız kalmamalıdır. Ben ki bu camia için en ağır bedeli ödemiş Beşiktaşlılardan biriyim. Benim buna seyirci kalmam sözkonusu bile olamaz. 

Geldiğimiz noktada çok acıdır ki Beşiktaş Başkanı’na İnönü Stadı’nda parmak sallanır hale gelmiş, saha içinde ve dışında Beşiktaşımız her türlü adaletsizliğin fütursuzca muhatabı konumuna getirilmiştir. Beşiktaş Başkanlığı’na aday olmamın ilk ve en önemli sebebi buna ‘Yeter artık’ demektir."

Beşiktaş’ın artık yenilikçi, yarışmacı, kurumsal yönetim anlayışına sahip, güçlü ve güvenilir bir yönetim kadrosuna ihtiyacı olduğunu anlatan Adalı, "Profesyonel kadromuzla ve hiç tükenmeyen inancımızla her kulvarda başarılı olmayı, en önemlisi sürdürülebilir başarıyı birinci hedefimiz olarak belirledik" dedi. 

Kendisinden "Enkaz devraldık cümlesinin duyulmayacağını" ifade eden Adalı, doğru adımlarla hak ettikleri noktaya geleceklerini söyledi. 

Adalı, "Hiçbir zaman hiç kimsenin adamı olmadım. Onun oyu, şunun oyu, bindirilmiş kıtalar, birbirinin devamı yönetimler, sendikalar, gruplar... Hiçbiri Beşiktaş’ın sahibi değildir. Beşiktaş’ın sahibi Beşiktaşlılardır" diye konuştu. 

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ