ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 14-08-2023 12:32

Kılınç, Kent Park’ı Çalışmalarını İnceledi

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin kuzey kısmında yapımı sürdürülen Kent Park’ta çalışmalar devam ediyor.

Kılınç, Kent Park’ı Çalışmalarını İnceledi

Yeni Mahalle’de yapımı devam 25 bin metrekarelik alan üzerinde birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği Kent Park’ın çalışmaları devam ederken Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç çalışmaları yerinde inceledi.

Kente yeni yaşam alanları kazandırmaya yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Adıyaman Belediyesi şehrin kuzey kısmında yapımı sürdürülen Kent Park’ta çalışmaları hızlandırdı. Yapımı devam eden Kent Park’ın çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kılınç; “Şehrimizin kuzey kısmı olan Yeni Mahalle’de 25 bin metrekarelik bir alan üzerinde sürdürülen Kent Park'taki çalışmalarımızın sonuna yaklaşıyoruz. İçinde basketbol sahası, fitness ve spor alanı, çocuk oyun alanı, kamelyalar, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet yolu ile sosyal alanların bulunacağı projemizin yürüyüş yolları döşenmeye başlandı. İnşallah en kısa sürede bu parkımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız." dedi.

Kent Park’ın yapımından dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren çevre sakinleri hizmetlerinden dolayı Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkürlerini ilettiler.

 

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ