SPOR
Giriş Tarihi : 21-03-2024 22:11

Durmuş, Kütahyaspor Maçını Değerlendirdi

Karaköprü Belediyespor, ligin 24. Haftasında sahasında karşılaştığı Belediye Kütahyaspor’u 3-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Durmuş, Kütahyaspor Maçını Değerlendirdi

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Ligin boyu kısaldıkça bizimde heyecanımız tutkumuz artıyor” dedi.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip, Belediye Kütahyaspor'u 3-2 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, yüksek tempoda geçen mücadelenin farkında olduklarını ve buna göre hazırlandıklarını ifade ederek şunları söyledi: "Ligin boyu kısaldıkça heyecanımız artıyor. Hafta sonu zorlu bir rakibe karşıydık. Kütahyaspor'a karşı oynadık, onlar da bu ligin iddialı takımlarından iyi bir grup, iyi bir takım vardı. Maçı kazanmak için yüzde yüz odaklanmıştık. İki defa geriye gittik. Hem oyunumuz Hem zihinsel gücümüz olumlu olduğu için sezon sonunda tutkuyla oynadığımız ve karakterli oyuncularımız var. Bu da zihinsel gücümüzü daha sağlam hale getirdi. İki kere geriye düşmemize rağmen çabalamadan kendi oyunumuzu ortaya koyduk ve 3-2 kazanmayı başardık. Bu maç bizim için çok güçsüzdü Bize destek veren taraftarlarımıza ve emeği geçen oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Kütahyaspor'a bir kenara bırakıldı. Bu hafta Silivrispor'a gidiyoruz. Silivrispor da özel bir takım, iyi bir takım ve onlara da play-off'un içindeler. Zor yine bir hafta olacak. İnşallah orada kazanan bir performans sergileyerek kazanarak geri dönmek istiyoruz. Bu tek hedefimiz çünkü şampiyonluğa çok yaklaştık. Bunu başaracağız umarım. Haftanın sonu zihinsel olarak hazır hale geldiğimizde kazanan bir performans sergilemeye başlıyor." dedi.

Karaköprü Belediyespor 23 Mart Cumartesi Günü saat 13.00’da Silivri Stadında Silivrispor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ