SİYASET
Giriş Tarihi : 05-12-2022 15:21

“Bu Kararlı İradeyi 2023'e Kadar Koruyacağız”

İl Başkanı Kabaktepe: “Bu heyecanı, bu coşkuyu ve bu kararlı iradeyi, 2023 seçimlerine kadar koruyacak ve eminim ki tarihi bir seçim başarısına imza atacağız.”

“Bu Kararlı İradeyi 2023'e Kadar Koruyacağız”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Galatasaray Nef Stadyumu’nda Cumhurbaşkanı Errdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen İstanbul Teşkilatı buluşmasını değerlendirdi. Başkan Kabaktepe, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Kıymetli Dostlar; geçen hafta Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile Nef Stadyumu’nda tarihi bir buluşmaya şahitlik ettik. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile büyük bir coşkuyu hep beraber yaşadık.

Pazar günü sinemizdeki kardeşlik, teşkilatımızın hamurundaki disiplin ve kararlılık bir kez daha ortaya konmuş; AK sevdaya gönül verenlerin de her zaman göreve hazır olduğu cümle âleme ilan edilmiştir.

Ortaya konulan aldatmaca ve kara propagandaya rağmen bu sevdanın her neferinin milletiyle bir olduğunu, 85 milyon insanımızla birlikte yol aldığını ve birlikte var olacağını bir kez daha göstermiştir.

Milletimizin iradesinin asla algılarla dönüşmeyeceğini, hakikatin her zaman galip geleceğini, milletimizin gönlünde ve zihninde bulunan hakikatin ‘Türkiye Yüzyılı’nın harcı olduğunu göstermiştir.

Güçlü ve büyük Türkiye yolunda çalışan teşkilatımızın üyeleri, hem kendi iradelerine hem de her seçimde sandıktan istediğini alan milletimizin iradesine bağlı olacaklarını, milletimizin iradesinin sandıklara ne olursa olsun yansıyacağını ve korunacağını ortaya koymuştur.

Teşkilatımızın ortaya koyduğu coşku ve heyecan, başarının ancak birlikte ve sağlam irade ile olabileceğini, AK Parti teşkilatlarının yan yana geldiklerinde aşamayacakları engelin olamayacağını, zaferin bu birliktelik ve irade ile tahakkuk edeceğini bildirmiştir.

Bu heyecanı, bu coşkuyu ve bu kararlı iradeyi, 2023 seçimlerine kadar koruyacak ve eminim ki tarihi bir seçim başarısına imza atacağız. Allah çalışmalarımıza bereket versin. Birlikteliğimiz daim, irademiz sağlam, zaferimiz şimdiden mübarek olsun.

Kıymetli Dostlar; birileri ülkemizin siyasi atmosferinden bihaber olsa da Pazar günü hissettiğimiz heyecan bir kez daha göstermiştir ki; milleti ile beraber yol yürüyen teşkilatımız, her zaman hazır durumdadır ve milletimizin teveccühü her daim bizden yanadır.

Nef Stadyumunda buluşan on binler ve o stadyumda gönlü atan milyonlar, bir kez daha bu ülkenin siyasi gerçeğinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu en gür seda ile haykırmış ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna giden yolun da yine aynı gerçeklikle teşekkül edeceğini ispat etmiştir.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ