ZİYARET
Giriş Tarihi : 04-02-2023 18:04

Metiner’den Dağtekin ve Yönetimine Ziyaret

DEMBİR-DER Başkanı Mehmet Metiner, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve yönetimini ziyaret etti.

Metiner’den Dağtekin ve Yönetimine Ziyaret

‘Türkiye Yüzyılında Kürtler Adıyaman Buluşması’ konferansı kapsamında Adıyaman’a gelen AK Parti Geçmiş Dönem Adıyaman Milletvekili, Gazeteci-Yazar Mehmet Metiner, konferans önce AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve Yönetimini, ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette günümüz siyaseti ve Adıyaman üzerine sohbet edildi.

Memleketi Adıyaman’ın kendisi için yerinin ayrı olduğunu söyleyen Mehmet Metiner, Türkiye Yüzyılı buluşmaları kapsamında ki konferanslarından birinin de Adıyaman’da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Metiner, ”Konferanslarımızda Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a neden destek verilmesi gerektiğini anlatarak ‘Türkiye Yüzyılı’nda Türkiye’nin rolünün ne kadar önemli olduğunu vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Adıyaman il başkanlığımızı ziyaret ettik. Başkan Dağtekin ve ekibi son derece başarılı çalışmalara imza atıyor. Bu çalışmalardan dolayı kendisini ve parti yöneticilerini tebrik ediyorum” dedi.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Mehmet Metiner’in çok zor ve farklı bir misyon üstlenerek, Demokrasi ve Birlik Derneği (DEMBİR-DER) adlı dernek çatısı altında konferanslar verdiklerini ve Türkiye Yüzyılı Türkiye’sini vatandaşlara anlattığını söyledi. Dağtekin; “Yıllarca bu davaya omuz vermiş kıymetli büyüğümüz Mehmet Metiner’i İl Başkanlığımızda ağırlıyoruz. Bizim teşkilat olarak saha çalışmalarımızda üzerine hassasiyet ile durduğumuz 20233 hedeflerimiz doğrultusunda Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattığımız konuları Sayın Metiner de hem bir vakıf hem de bir dernek olarak Türkiye’nin dört bir yanında verdiği konferanslarla bu misyonu en güzel şekilde yerine getiriyor. Bugün parti binamızda bizleri ziyarete gelen Mehmet Metiner’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarette İl Başkanı Mehmet Dağtekin’in yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler ve yönetim kurulu da eşlik etti.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ