KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 02-09-2023 22:24

Başkan Kılınç’tan Çocuklara Sinema Heyecanı

Adıyaman Belediyesi tarafından, toplu yaşam alanlarında kalan çocuklara sinema etkinlikleri düzenlenmeye devam ediliyor.

Başkan Kılınç’tan Çocuklara Sinema Heyecanı

Adıyaman Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında toplu yaşam alanlarında kalan çocuklara kültürel ve sosyal anlamda gelişebilecekleri ortam sağlamak amacıyla sinema etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor.

Adıyaman Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen sinema etkinliği bu hafta K-15 Konteyner yaşam alanında gerçekleştirildi. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetler gerçekleştiren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ ta etkinliğe katılarak, çocuklarla birlikte film izledi. Çocukların toplumsal, kültürel ve sosyal açıdan gelişimlerini desteklemek amacıyla etkinlikler düzenleyen Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, çocukların yüzlerinde gülümsemeler oluşturuyor. Toplu yaşam alanlarında yaşayan vatandaşların düzenlenen etkinliklerle moral bulmaları ve sürecin olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi hedeflenmekte. Adıyaman Belediyesi, konteyner kentlerde oluşan ihtiyaçlar doğrultusunda çocuklara destek olmak ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çeşitli sosyal faaliyetler gerçekleştirmeyi planlıyor.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ