ZİYARET
Giriş Tarihi : 06-12-2023 15:38

Yıldırım'dan, Genel Başkan Özel'e Ziyaret

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı İskender Yıldırım, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yıldırım'dan, Genel Başkan Özel'e Ziyaret

Gölbaşı’nın CHP’li Belediye Başkanı İskender Yıldırım partisinin yeni genel başkanı Özgür Özel’i CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile birlikte TBMM’deki makamında ziyaret ederek, Gölbaşı ilçesindeki çalışmalar değerlendirildi.
TBMM’deki makamında gerçekleşen ziyaretle ilgili açıklama yapılmazken Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, CHP Genel Başkan Özgür Özel'e görev süresince yapılan çalışmalar ve projeler anlatıldı.
Gerçekleşen ziyaretle ilgili açıklama yapılmazken Başkan Yıldırım’ın görev süresince yapmış olduğu çalışmalarını anlattığı gelen bilgiler arasında yer aldı.
6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremler sonrası ilçenin altyapısının tamamının yerle bir olduğu, binaların yaklaşık yüzde 70’inin ağır hasar aldığı Gölbaşı ilçesi Hatay’dan sonra en büyük altyapı tahribatı olan yerleşim yeri olarak kayıtlara geçmişti. Belediye binası olmamasına rağmen belediyecilik hizmetlerini aksatmayan, büyük ölçüde bireysel girişimleriyle sorunları çözmeye çalışan ve deprem sonrası yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Yıldırım vatandaşlar tarafından büyük takdir toplamıştı. 
Gölbaşı ilçesinde, vatandaşların taktirini toplayan ve 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Gölbaşı ilçesinde İskender Yıldırım’ın kesin aday gösterileceği alınan bilgiler arasında yer aldı.

 

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ