SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 14:00

“Adıyamanlıları Mahcup Etmeyeceğiz”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, seçim çalışmalarında sohbet ettiği esnaf ve vatandaşların açıkladıkları projelerden umutlu olduklarını belirtti.

“Adıyamanlıları Mahcup Etmeyeceğiz”

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, seçim çalışmalarında sohbet ettiği esnaf ve vatandaşların açıkladıkları projelerden umutlu olduklarını belirterek; “Bize inanan, güvenen, destek veren Adıyamanlıları mahcup etmeyeceğiz.” dedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, bu kapsamda konteyner kent ve kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. Ev ve mahalle buluşmalarında vatandaşlarla da bir araya gelen Polat, yoğun ilgi gördüğü ziyaretlerde vatandaşlara teşekkür etti, projelerini anlattı, destek ve dua istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kızılay tarafından Demokrasi Parkında kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar açan Polat, Teravih namazı sonrası Niyazi İlim Hikmet Derneğinde Mürsel Akgün ve vatandaşlarla buluştu, sohbet etti.

Kurum ziyaretleri kapsamında PTT, Tapu Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret ederek yöneticiler ve kurum çalışanlarıyla bir araya geldi.

İletişim ve Bilişim Federasyonu Adıyaman İl Başkanı Ramazan Atlı ve yönetimini de ziyaret eden Polat, Gönül Buluşmaları kapsamında Kayalık Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Sorun ve talepleri dinleyen Polat, projelerini anlattığı vatandaşlardan destek istedi.

Polat’ın seçim gezilerine Milletvekili Mustafa Alkayış, İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Kadın Kolları Başkanı Av. Saliha Diler, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve teşkilat mensupları katıldı.

Seçim ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Polat, gittikleri her yerde yoğun ilgi gördüklerini ve inşallah bu sevginin 31 Mart’ta sandığa en iyi şekilde yansıyacağını vurguladı.

“Vatandaşlarımız, AK Parti’den de açıkladığımız projelerden de Ziya Polat isminden de umutlu” diyen Polat sözlerini şöyle sürdürdü; “Ramazan ayının ilk günlerini dolu dolu geçiriyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek projelerimizi anlatıyoruz, sorun ve talepleri dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde hamd olsun bize büyük teveccüh var, ilgi var, samimiyet var. Yaşlı, genç, kadın, çocuk herkes bizi bağrına basıyor. Adıyaman ile bizi özdeşleştiren tüm vatandaşlarımıza minnettarız. Biz bu sevgiye layık olmak için çok çalışacağız ve inşallah bize inan güvenen vatandaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ