SAĞLIK
Giriş Tarihi : 24-09-2023 16:11

Başhekim Şirik, Örnek Odaları İnceledi

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Şirik, yapımı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde oluşturulan örnek odaları inceledi.

Başhekim Şirik, Örnek Odaları İnceledi

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, yapımı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatında oluşturulan örnek odaları inceledi.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, hastane bünyesindeki yerleşkede yapımı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatında bulunan yatan hasta servisinde oluşturulan örnek odalarda incelemede bulundu.

Başhekim Yardımcısı Dr. Hüseyin Şen'in eşlik ettiği Başhekim Şirik yakın zamanda tamamlanacak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatında hastalar için yapılan bölümdeki örnek odalarda incelemede bulunarak, firma yetkililerinden süreçle ilgili bilgi aldı.

"İnşallah yeni hastanemizin bitimiyle üst derece daha kaliteli hizmet sunacağımıza inanıyorum"

Örnek olarak hazırlanan oda ve acil serviste incelemede bulunduklarını aktaran Başhekim Şirik,"Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemizde örnek odalarımızı inceledik. Odalarımız hastalarımızın her türlü ihtiyacına cevap verecek şekilde dizayn edilmektedir. Hastanemizin kalite standartları acısından ve otelcilik hizmetleri anlamında kalite çıtası yüksek hastane olarak yapımı devam ediyor. Hastanemizin faaliyete girmesiyle hem hastalarımız hem de çalışanlarımız açısında rahatlama meydana gelecektir. Kentimizdeki sağlık alanında yapılan yatırımlar ile her geçen gün potansiyeli yüksek bir sağlık hizmeti sunma gayreti içerisindeyiz. Hedefimiz her zaman olduğu gibi hasta ve çalışan memnuniyetini ön planda tutarak bölgenin gözdesi haline gelme noktasında hedef çıtamızı yükseltmek. Ekibimiz ve sağlık çalışanlarımızla birlikte her geçen gün biraz daha iyileşme sağlayarak, deprem sonrası eksikliklerimizi giderme ve örnek bir hastane yolunda ilerlemekteyiz. İnşallah yeni hastanemizin bitimiyle üst düzeyde daha kaliteli sağlık hizmeti sunacağımıza inanıyorum. Bu anlamda mesai arkadaşlarıma emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ