ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 27-12-2022 16:31

Başkan Kılınç Karapınar'da

Karapınar Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç, bölge sakinleriyle de bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Kılınç Karapınar'da

Adıyaman Belediyesi tarafından Karapınar Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kılınç, bölge sakinleriyle de bir araya gelerek sohbet etti.

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında devam eden asfalt yenileme çalışmaları Karapınar Mahallesi Gülbeyaz Konutları civarında da devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, incelemeler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Kılınç burada yaptığı açıklamada, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Karapınar Mahallesi'nde sürdürülen asfalt çalışmalarını inceleyerek sorumlu arkadaşlarımızdan bilgiler aldık. İncelemeler sırasında ekiplerimize kolaylıklar dileyip, mahalle sakinlerimizle de hasbihal ettik. İlimizin her bir noktasına en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ekip arkadaşlarıma gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mahalle sakinleri ise çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan Kılınç'a ve ekiplere teşekkür etti.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ