GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-08-2023 12:23

'En İyi Aktarma Havalimanı' Ödülü

İstanbul Havalimanı'na 'En iyi aktarma havalimanı' ödülü verildi.

'En İyi Aktarma Havalimanı' Ödülü

İGA İstanbul Havalimanı,  "En İyi Aktarma Havalimanı" ve "En İyi Aile Dostu Uluslararası Havalimanı" ödüllerine layık görüldü.

Global Traveler tarafından, bu yıl 11.’si düzenlenen Leisure Lifestyle Awards” ödül töreninde İGA İstanbul Havalimanı ikinci kez "En İyi Aktarma Havalimanı" seçilirken, 6. kez düzenlenen "Wherever Awards"ta ise İGA İstanbul Havalimanı, 2022 yılından sonra 2023’te de bir kez daha "En İyi Aile Dostu Uluslararası Havalimanı" ödülüne layık görüldü.

Global Traveler'ın her yıl düzenlediği anket kapsamında okuyucular deneyimleri çerçevesinde seyahatleriyle ilgili hizmetleri, destinasyonları, otelleri, havayollarını ve gemi yolculuklarını oylarken, sonuçlar dünyanın en iyilerini belirliyor.

Bugüne kadar aldığı pek çok ödülün yanı sıra İGA İstanbul Havalimanı, Uluslararası havacılık değerlendirme kuruluşu Skytrax tarafından verilen "60 Milyon Üzeri Yolcu” kategorisinde “Dünyanın En İyi Havalimanı” ve “Dünyanın En Aile Dostu Havalimanı” seçilmişti, İGA İstanbul Havalimanı aynı zamanda “Güney Avrupa’nın En İyi Havalimanı” ilan edilmişti.

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ