ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 26-10-2023 09:38   Güncelleme : 26-10-2023 10:02

Muhtar İlik’ten Sitem Dolu Sözler

Alitaşı Mahalle Muhtarı ve televizyon programcısı Mustafa İlik, sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşımda sitem dolu sözler sarf etti.

Muhtar İlik’ten Sitem Dolu Sözler

Adıyaman’ın Alitaşı Mahallesi Muhtarı Mustafa İlik, sosyal medya sayfasında “Sözüm Size” başlıklı paylaşımında sitemini şöyle sıraladı:  

Başlık 2: “Sözüm Size!”

"Geçmişte Adıyaman adı üzerinden vekil ya da başkan olanlar, sizin bu şehre karşı bir vefa borcunuz yok mu?

Kim ki Türkiye’nin dört bir yanında Adıyaman adına Adıyaman’ı istismar ediyorsa, işte sözüm onlara:

Kimi vekil, kimi belediye başkanı, en çoğu da belediye meclis üyesi olmak için yarışıp duran üyelerden oluşan Adıyaman dernekleri ve Adıyaman vakıfları artık bu şehrin yakasından düşsünler. Ne yapıyorsanız ne ediyorsanız edin, kime kulluk yapacaksanız yapın; ama rica ediyorum, Adıyaman’ın şerefli adını kullanmayın.

Tabii ki böyle bir gücünüz, derdiniz, endişeniz ve de böyle bir amacınız hiç olmadı. Sizleri depremde göstermelik gördük, belki de günübirlik...

İşte bu yüzden sözde Adıyamanlılar artık yakamızdan düşünüz ve sırf emekli amcalar toplanıp poker oynasın diye Adıyaman’ın adını kullanmayın.

Sizin ne bu şehirden zerre kadar haberiniz yok. Adıyaman için ne yapmalıyız. Depremde kışın bu depremzedeler ne yapacak. Nasıl barınacak. Çocuklar okulla gidebiliyor mu? kiralarını ödeyebiliyorlar mı? Evinin çocuklarının harçlığını karşılayabiliyorlar mı? Açlar mı?

Üstelik yıllardır Adıyaman da siyaset yapmış, başkanlık yapmış, Adıyaman’ın hayrına mevki makam sahibi olmalarına rağmen. Allah rızası için sizden rica ediyorum, orada oturup bizim adımıza ahkâm kesmeyin ve Adıyaman adını kimi kişisel hesaplarınız için artık tüketmeyin.

Çünkü 6 Şubat depreminde sizin Adıyaman için neler yaptıklarınızı Adıyaman da yaşayanlar gördü.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ