SPOR
Giriş Tarihi : 21-12-2022 14:58

Şef Nusret'e Tepkiler Dinmiyor

Dünyaca ünlü restoran işletmecisi Nusret Gökçe'nin Katar Dünya Kupası finalinin ardından sahadaki tavırlarına tepkiler dinmiyor.

Şef Nusret'e Tepkiler Dinmiyor

Dünyaca ünlü restoran işletmecisi Nusret Gökçe'nin Katar Dünya Kupası finalinin ardından sahadaki tavırlarına tepkiler dinmiyor.  

Türk şef, Pazar günü FIFA Dünya Kupası finalinde Fransa'yı yenen Arjantinli futbolcular ve teknik heyet arasında tarihi galibiyetin ardından sahadaki kutlamaya katıldıktan sonra  sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.  

Sahaya inen Gökçe, oyunculardan birinin madalyasını ısırarak şampiyonlarla fotoğraf çektirmiş,  hatta ikonik FIFA Dünya Kupası kupasını tutarken ve öperkenki fotoğrafları sosyal medya hesabında yayınlanmıştı.  

Ancak bu durum, futbol taraftarları ve sosyal medya kullanıcıları tarafından pek hoş karşılanmadı.  İnternette eleştirilerin hedefi olan Gökçe'nin, kupayı elinde tutarak FIFA kurallarını çiğnediği belirtildi ve sahaya çıkmasına nasıl izin verildiği sorgulandı.  

Nusret Gökçe'nin oyunculara yaklaşma şekli nedeniyle de hayranlar arasında öfkeye yol açtığı kaydedildi.

FIFA'nın resmi internet sitesine göre, kupaya yalnızca eski şampiyonlar ve devlet başkanlarının da dahil olduğu seçilmiş bir grup insan dokunabilir ve tutabilir.

2014 yılında, şarkıcı Rihanna da Almanya'nın galibiyetinden sonra Dünya Kupası'nı elinde tuttuğu için eleştirilmişti..

Gökçe, 2017 yılında bifteğin üzerine abartılı bir şekilde tuz serptiği bir videonun viral olmasıyla adından söz ettirmişti.

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ