KUTLAMA
Giriş Tarihi : 19-06-2023 00:26

“En Büyük Kahramanlar Babalardır”

Yeni Dünya Partisi (YDP) Baş Lideri Eman Gündüz: “En büyük kahramanlar babalardır.”

“En Büyük Kahramanlar Babalardır”

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Eman Gündüz: “En büyük kahramanlar babalardır. Asgari ücretle aile geçindiren baba en süper adamdır, ne süper kahramandır. Kahramanları uzakta arama, kahraman yanı başında babandır.”

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Eman Gündüz, Ankara'da Baş Liderlik ofisinde “Babalar Günü” ile ilgili bir açıklama yaparak, farklı bir bakış ile babaları değerlendirip, “babalar en büyük süper kahramanlardır” dedi.

Genç Lider Eman Gündüz, şu şekilde konuştu: “Kahramanlar ne romanlardaki hayali karakterlerdir, ne de filmlerdeki yalancı efektler ile uçurulan kişilerindir. Kahraman hayat boyu yanında olan seni koruyup kollayan senin için yemeden yediren içmeden içiren, giymeden giydiren, her türlü fedakârlığı senin için yapan babandır. Tek gerçek kahraman babadır, kahramanını uzakta arama o yanı başında. Ülkemizde bu zor ekonomik koşullar asgari ücretle aile geçindiren kişi en süper kahraman en süper adam ve en büyük kahramandır. Başta babam Mahmut Gündüz olmak üzere, tüm babaların ellerinden öper, günlerini kutlarım. Memur maaşı ile altı çocuk büyütüp okutan, evlendiren babam benim için en büyük kahramanımdır. Her zorluğu bana kolaylaştıran babam benim en büyük kahramanımdır.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ