SİYASET
Giriş Tarihi : 02-12-2023 21:17

Mansur Yavaş'tan Adaylık Başvurusu

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimlerde adaylık CHP'ye başvurdu.

Mansur Yavaş'tan Adaylık Başvurusu

CHP Ankara İl Başkanlığı'na adaylık başvurusu yapan Yavaş, "Herkese çok teşekkür ediyorum ve kendimi de Ankara halkına emanet ediyorum" dedi. 

"Türkiye’mizin gururu başkentimizi gerçek hüviyetine kavuşturmak için çalışıyoruz" diyen Yavaş, şöyle devam etti:

"Seçimden önce verdiğimiz söz Ankara halkına israf etmeden şeffaf, katılımcı bir yönetim getireceğimizi, bir zihniyet değişikliği yapacağımızı ve tarafız bir şekilde Ankara halkına hizmet etmenin sözünü vermiştik. ‘Proje nedir?’ diye soranlara en büyük projemiz aç ve açıkta kimseyi bırakmamak ve Ankara’dan kazandığımızı yine Ankara halkı için harcamak diye söz vermiştik. 

Yakında, seçimden önce sunduğumuz 100 projeden kaçını gerçekleştirdik bunun sunumunu yapacağımız. Büyük bir toplantı yapıp, Ankara halkına söz verdiğimiz gibi hesap vereceğiz. Belediye başkanlığı süremizce Türkiye'ye örnek olacak daha önce uygulanmamış birçok uygulama var bunları da basınla ve kamuoyuyla paylaşacağız. Biz Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin adil bir şekilde kaynakları boşa götürmeden dürüst bir şekilde yönetileceğini bütün dünyaya göstermek istedik ve çok şükür bunu başardık ve aynı yolda devam edeceğiz.”

Yavaş, halka öncelik veren yönetim anlayışının aynı şekilde devam edeceğini anlatan Yavaş, "Amacımız şu, belediye meclisinde gördüğümüz olayları görmek istemiyoruz. Demokrasiye aykırı şekilde yönetimimiz olmayacak. Ankara’da belediye meclisinde çoğunluğu sağlamak suretiyle... Hiçbir zaman şikâyet etmedik hizmet etmekten de geri kalmadık. Ankara’yı bize emanet edilen şekilde dünya başkentleriyle yarışır bir Ankara yapmaya devam edeceğiz ve inşallah başaracağız” dedi.

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ