SPOR
Giriş Tarihi : 13-02-2024 21:57

Güreşçilerimiz Türkiye Finali’ne Katılacak

Hakkâri ilinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup müsabakaları, Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan güreşçileri belirledi.

Güreşçilerimiz Türkiye Finali’ne Katılacak

9-11 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakalarda, 44 kg'da Yusuf Can Kaya, 48 kg'da Nurullah Salih Yiğit, 68 kg'da Mahmut Gazi Yaman ve 100 kg'da Melih Çelik birinci olarak başarı elde etti. Ayrıca, 57 kg'da Ali Salih Yücel, 75 kg'da Mustafa Talha Çelik ve 85 kg'da Abdülmelik Doğan ise üçüncülük elde ederek Türkiye finallerine adlarını yazdırdı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, güreşte elde edilen bu başarılardan dolayı sporcuları tebrik etti. Keleş, "Ata sporu olan güreş ilimizde hak ettiği yere sporcularımızın başarısı ulaşmaya devam ediyor" dedi. Grup müsabakalarında toplam 4 altın ve 3 bronz olmak üzere 7 madalya kazanan sporcular, takım halinde birincilik elde etti.

İl Müdürü Fikret Keleş, sporcuları ve antrenörleri Niğde'de düzenlenecek Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazandıkları için tebrik ederek başarılar diledi. Türkiye Finalleri, 24-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ