EĞİTİM
Giriş Tarihi : 27-11-2023 16:27

ROTARY’den Eğitime Destek

İstanbul Bebek Rotary Kulübü ve Nemrut Rotary Kulübü işbirliği ile K15 Konteyner Kentine öğrencilerin ders çalışmaları için Kütüphane tefrişatı yaptırıldı.

ROTARY’den Eğitime Destek

Uluslararası Rotary 2420. Bölge Federasyonuna bağlı İstanbul Bebek Rotary Kulübü ve Nemrut Rotary Kulübü işbirliği ile K15 Konteyner Kentine öğrencilerin ders çalışmaları için Kütüphane tefrişatı yaptırıldı.

Mevcut Kütüphane olarak kullanılan prefabrik yapının yanına koyulan ve öğrencilerin sessiz bir ortamda ders çalışarak üniversite sınavlarına hazırlanmaları planlanan yeni konteyner bölümün iç dekorasyonu ve mobilyaları Bebek Rotary Kulübü tarafından alındı. 
Adıyaman’da halkın yaşadığı soruların çözümüne katkı sağlamak amacıyla depremin ilk gününden buyana seferber olduklarını belirten Rotary 2420. Bölge Federasyonu Başkanı Mehmet Altay,"Eğitim her çocuğun doğal hakkıdır. Bu nedenle özellikle konteyner kentlerde zor şartlar altında yaşamlarını sürdüren ve okumaya gayret eden gençlerimize daha iyi fiziki şartlarda ders çalışmalarına imkân sağlamak için Bölgemiz ve kulüplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. K15’deki kütüphaneye ek ders çalışma sınıfının tefrişatını yaptıran Bebek Rotary Kulübümüze ve Başkanı Özge Koç ile bizleri sürekli yeni projeler yapmamız için yönlendiren Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünü ve sevgili başkanı Mehtap ve eşi Ferit’e ayrıca teşekkür ediyorum. Onlar her zaman Adıyaman’ın eksiklerini ve ihtiyaçlarını bize iletiyor ve bizlerde elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Umarım K14 konteyner kentine de aynı sınıftan bir tane yaparız. Kulüplerimiz bu konuda gençlerimize destek olacaklardır" dedi.
Rotary 2420. Bölge Guvernörü Mehmet Altay, Geçmiş Dönem Guvernörlerinden ve Rotary Vakıf Başkanı Hasan Akbayrak, Bölge Sekreteri Melek Yıldız, Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Mehtap Binzet, Proje Sorumlusu Ferit Binzet, Kulüp Sekreteri Kerem Oranlı Adıyaman K15 Konteyner Kentinde yapılan dersliği ve kütüphaneyi gezerek hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

 

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ