GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-10-2023 20:58

Starkgen Jeneratör Ürün Gamını Tanıtıyor

Starkgen Jeneratör Genel Müdürü Ömer Köse: “Orta Doğu, Afrika ve Asya pazarında yüksek kaliteli elektrojen gruplarımızla elektrik ihtiyacına katkı sunuyoruz.”

Starkgen Jeneratör Ürün Gamını Tanıtıyor

ASKO Holding şirketlerinden Starkgen Jeneratör, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen 16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarının ardından, 5-8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek BUILDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarında ürünlerini hedef kitlesi ile buluşturacak.

Starkgen Jeneratör Genel Müdürü Ömer Köse, Orta Doğu, Afrika ve Asya pazarlarında yüksek kaliteli elektrojen grupları sunarak enerji ihtiyacına katkı sağladıklarını belirterek, bu pazarlara uluslararası iş birlikleri ve bayiler aracılığıyla ihracat yaptıklarını söyledi.

Starkgen’in, Türkiye merkezli köklü endüstriyel jeneratör üreticisi olduğunu anımsatan Köse, “Starkgen, dayanıklılık, verimlilik ve güvenilirlik ilkeleri üzerine kurulmuş olup, özellikle dizel jeneratör setleri üretiminde uluslararası uzmanlık kazanmıştır” dedi.

Ürün yelpazesinin 10 kVA ile 2500 kVA arasında değişen kapasiteler sunarak farklı uygulama alanlarına hitap ettiğine dikkat çeken Köse, şunları kaydetti:

Starkgen; dayanıklılık, enerji verimliliği ve çevresel uyumluluk konularında yüksek standartlara sahiptir. Çevreye duyarlı enerji çözümleri sunma taahhüdünü sürdürüp müşterilerimize güvenilir bir enerji kaynağı sunarak çevresel etkileri minimize etmeye odaklanıyoruz.

EIF Gaziantep Güneş Fuarı ve BUILDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı gibi önemli organizasyonlarda yenilikçi enerji çözümlerimizi sergileyerek endüstri liderliğini sürdürüp müşterilerimize doğrudan etkileşim kurma fırsatı sunuyoruz. Gelecekteki enerji ihtiyaçlarını karşılamak ve sürdürülebilir bir dünya inşa etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Köse, “Güneş Enerji Sistemli bir adet hibrit”, “bir adet Perkins Motorlu 385 kVA, bir adet SDEC motorlu 145 kVA ve bir adet Başak motorlu 36 kVA jeneratör seti”, “ASKO Holding bünyesindeki Robutel firmasının taşıyıcı robotu” olmak üzere beş ürünü EIF Fuarında hedef kitleleriyle buluşturduklarına vurgu yaptı.

Başlık 2: Starkgen Jeneratör

2020 yılında ASKO Holding bünyesine katılan Starkgen Jenaratör, dünya çapında jeneratör tasarlayan, üreten ve dağıtan küresel bir şirkettir. Şirket, ürettiği jeneratörlerin ötesinde değer sunarak benzersiz uygulama ve mühendislik bilgisi, mükemmel tasarım ve servis yetenekleri eklemektedir.

Markanın sunduğu jeneratörler; standby güç, prime güç, tepe güç ve dağıtılmış güç için dizel jeneratör setlerini içermektedir. Şirketin katma değerlerinden biri, markanın çalışmasını tanımlayan bir konsept olan Starkgen Mühendislik Çözümleridir. Tüm güç üretim ürünleri, ürünü her bir özel ürünün benzersiz özelliklerine uyarlamak için yüksek teknik bilgi birikimine göre tasarlanır ve özelleştirilir.

Bu, müşterinin ihtiyaç duyduğu her an devreye almayı ve gerektiğinde jeneratörün mükemmel bakımını sağlamak için yerinde özel eğitimi içerir. Bu konsept, şirketin bir EPC yüklenicisi rolünü üstlendiği, projenin mühendislik tasarımı, inşaat yapımı, ekipmanın imalatı ve son adımlar olarak kurulum ve devreye almadan her şeyi hallettiği anahtar teslimi projeleri içermektedir.

Starkgen’in Türkiye’de yerleşik üretim tesisi bulunmaktadır. Dünya çapındaki satış ve servis ofisleri aracılığıyla ihraç etmektedir. Farklı güç aralıklarındaki projelerin gereksinimlerini karşılamak için dünyanın en iyi motor ve alternatör markalarını bir araya getiren Starkgen, uluslararası kalite sertifikaları ile onaylanmış yüksek kaliteli jeneratör setleri üretmektedir. Hızlı satış sonrası ve etkin teknik destek ve bakım hizmetleri sayesinde jeneratör ihraç etmektedir.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ