GÜNDEM
Giriş Tarihi : 28-11-2022 17:12

NEF Stadyumu'nda Büyük Coşku

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe öncülünde partinin teşkilat mensupları Galatasaray NEF Stadyumu'nda buluştu, coşku doruğa çıktı.

NEF Stadyumu'nda Büyük Coşku

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı, Galatasaray NEF Stadyumu’nda “Birlik, İrade, Zafer” etkinliğinde bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılım sağladığı programda, stadyumda yer yerinden oynadı. İstanbul’un dört bir yanından NEF Stadyumu’na gelen teşkilat mensuplarının olağanüstü heyecanı, stadyumu titretti.  

Başlık 2: AK Parti İl Başkanı Kabaktepe: “2023 Tamam, İstanbul Tamam, Türkiye Tamam”

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe konuşma kürsüsüne gelince tribünlerde yoğun tezahürat yağdı. Olağanüstü bir alkış tufanı yaşandı. Başkan Kabaktepe yaptığı konuşmasında; “Yeni hedefimiz, önümüzdeki dönemde kapı kapı dolaşarak 4.5 milyon haneyi ziyaret etmek. Bu geceden itibaren her gün, gece gündüz demeden çalışacağız. Buradan, bütün benliğimle, bütün inancımla bütün zerrelerimle sesleniyorum. 2023 tamam, İstanbul tamam. Türkiye tamam” cümlelerine yer verdi.  

Başkan Kabaktepe sözlerine şöyle devam etti:

“Sayın Cumhurbaşkanım İstanbul teşkilatları olarak, talimatınız üzere İstanbul’umuzun her köşesinde Aziz İstanbulluların her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Özellikle gerçekleştirdiğimiz ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programımızla yüzbinlerce İstanbullu hemşehrimiz ile buluştuk. Her renkten, her sesten, her meşrepten insanımızı menzil bildik; davamızı ve meramımızı gönüllere sefer samimiyetiyle nakış nakış işledik. Cumhurbaşkanı yardımcımızdan bakanlarımıza, genel başkan yardımcılarımızdan milletvekillerimize, belediye başkanlarımızdan partimizin bütün bileşenlerine İstanbul’umuzda uğramadık sokak, vurmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadık.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüye çıkınca adeta tezahürat ve alkış tufanı koptu. İstanbul teşkilatını bu eşsiz organizasyondan dolayı tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun bir konuşma yaptı. Özet olarak, önümüzdeki seçimlerde başta İstanbul olmak üzere, Türkiye genelinde seçmenin kahir ekseriyeti bir kez daha AK Parti diyeceğini söyledi. Gittiği her ilde alanları dolduran mahşeri kalabalıklar bunun habercisi olduğunu belirtti. Konuşmasının sonunda bir kez daha İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe başta olmak üzere, tüm İstanbul teşkilatını organizasyondan dolayı tebrik ederek, ‘Durmak yok yola devam’ sloganını tekrarladı.  

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ