ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 06-11-2023 23:16

Besni Adalet Sarayının Yapım Tarihi Netleşti

Adıyaman’ın Besni ilçesine yapılması planlanan Adalet Sarayı için tarih netleşti.

Besni Adalet Sarayının Yapım Tarihi Netleşti

Adıyaman’ın Besni ilçesine yapılması planlanan Adalet Sarayı için tarih netleşti. Konu ile ilgili AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“İlimizde, ilçelerimizde memleketimizin her noktasında özellikle afet sonrası yatırımlar her alanda hız kesmeden devam etmektedir. Hükümetimiz yapmış olduğu yatırımların yanı sıra adli hizmetler noktasında da her türlü desteği vermektedir.

Milletvekili arkadaşlarımızla beraber sürdürdüğümüz çalışmalar ve takiplerimiz neticesinde de Besni Adalet Sarayı’nda da yapım işi ihalesinde son noktaya gelinmiştir.

Besni, Ali Erdemoğlu Mah. 1109 ada 1 parselde 6.246 m2 olarak yapılacak olan Besni Adalet Sarayı, son derece modern ve kullanıma elverişli, Besni ilçemize yakışır ve ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edilmiştir.

Besni Adalet Sarayı’nın yapım işi ihalesi en geç 7 Aralık 2023 tarihine kadar yapılacaktır. İlgili firma ile sözleşmesi imzalanarak, Besni Adalet Sarayı’nın yer teslimi ile birlikte inşaatına hemen başlanacaktır. Şimdiden yapılacak olan bu eserin tüm hemşerilerime ve Besni’ye hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Her alanda olduğu gibi, Besni Adalet Sarayı’nın ilçemize kazandırılması noktasında da bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Adalet Bakanımız Sn. Yılmaz Tunç, milletvekili arkadaşlarımız, teşkilatımız ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ