ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 15-02-2024 14:27

Ufka Yolculuk Yarışma Başvuruları Başladı

Kahta'da Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından uluslararası çapta düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın başvuruları başladı.

Ufka Yolculuk Yarışma Başvuruları Başladı

Ufka Yolculuk Adıyaman Temsilcisi Yakup İlya ve KAHÇEV Derneği Başkanı Muhittin Kucak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Lütfü Başli’yi ziyaret ederek bu yıl 11.’si düzenlenen yarışmalar hakkında bilgi verdi.
Ufka Yolculuk Yarışmaları için başvuruların başladığını belirten İl Temsilcisi Yakup İlya, 1. Aşama sınavının 24 Mart – 25 Mart 2024 tarihleri arasında 2. Aşama sınavları ise 28 Nisan 2024 tarihinde düzenleneceğini söyledi.
İl Temsilcisi Yakup İlya İlkokul kategorisinde Eyvah! Ramazan Kayıp, Ortaokul kategorisinde Bir Başka Zaman, Ramazan, Lise kategorisinde 1’e 1000! Yok mu İsteyen?, yetişkin kategorisinde ise Manevi Bahar Mevsimi Ramazan eserlerinden sorumlu olacağını kaydetti.
Kahta Eğitim Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (KAHÇEV) ve Adıyaman Safvan- Derneğinin organizasyonluğunu üstlendiği ödüllü yarışmanın detaylı açıklamaları ufka yolculuk internet sitesinde yer alıyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek Ufka Yolculuk Adıyaman Temsilcisi Yakup İlya ve KAHÇEV Derneği başkanı Muhittin Kucak’a başarılar diledi.

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ