ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 28-01-2023 22:08

İl Protokolü Kar-Kış Dinlemedi

Adıyaman il protokolü kar-kış demeden, olumsuz hava koşullarına aldırış etmeden Çelikhan’a doğru yola koyuldu.

İl Protokolü Kar-Kış Dinlemedi

Adıyaman il protokolü ve AK Parti heyeti kar-kış demeden, olumsuz hava koşullarına aldırış etmeden Çelikhan’a doğru yola koyuldu. Kar yağışı nedeniyle seyir halindeki araçları zorlanan protokol üyeleri ile AK Parti il teşkilatı, kimi zaman yayan yürüdü, kimi zaman kar engeline takılan araçları iterek yolculara yardımcı oldu.  

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın,  Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve AK Parti Adıyaman teşkilatı Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde programa katılmak üzere çıktıkları yolda, kar yağışı nedeniyle yolun bir kısmını yürümek zorunda kalırken, yolda kalan vatandaşlara da yardımcı oldular.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, “Meclis çalışmalarımızdan hemen sonra ilimizde vatandaşlarımız ile birlikte olmaya devam ediyoruz. Bir gün önce Kâhta ve Samsat ilçelerimizde bugün ise Çelikhan ilçemizde vatandaşlarımız ile buluşmaya devam ediyoruz. Bugün Ülkemizde ve ilimizde yaşanan kurak bir dönemin ardından bereketli bir günde programımızı icra edeceğiz. İlimiz başta olmak üzere ilçelerimiz de, beldelerimiz de, köylerimiz de, AK Parti’mizin yaptığı yatırım ve projeleri görüyoruz. Devam eden projelerimizi yakinen takip ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Adıyaman’ımız için durmayacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise, “Çelikhan ilçesinde yapacağımız program için çıktığımız yolculukta kurak geçen bir kış döneminde Allah'ın rahmeti ile karşılaştık. Yolda kalan Adıyamanlı hemşerilerimize yardımcı olmaya çalıştık, Genel Başkanımızın liderliğinde Milletimize olan aşkımız, aziz milletimizin bize olan güvenin ve inancın göstergesinin en somut örneğini bir kez daha yaşadık” ifadelerini kullandı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ