SİYASET
Giriş Tarihi : 15-03-2024 16:00

Atalay Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Nazif Atalay, her gün farklı bir bölgede siyasi çalışmalarını sürdürüyor.

Atalay Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Halkın sevgi ve ilgisiyle karşılanan Atalay, Yeniden Refah Partisi belediyeciliği konusunda halka bilgi veriyor ve Adıyaman’ın gelişimi için hazırladığı projeleri anlatıyor.

Yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Nazif Atalay, il teşkilatının belirlediği program dahilinde sahada seçmenleriyle kucaklaşıyor. Seçmenlerinin kendisine olan desteğiyle moral bulan Nazif Atalay, esnaf ziyaretleri ve ev toplantılarıyla projelerini halka anlatıyor.

Ziyaretler sonrası Seçim Koordinasyon Merkezinde halkla buluşarak hitap eden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Nazif Atalay, Adıyaman’ın belediyecilikte makus talihini Yeniden Refah Partisiyle yeneceğini belirterek tempoyu düşürmeyerek çalmadık kapı, sıkılmamış el bırakmayacaklarını söyledi.

Atalay; “Artık bu memlekete hizmet etme zamanı geldi. Rahmetli büyüğümüz Necmettin Erbakan hükümet ortağı iken bu memlekete ne hizmetlerde bulunmuşsa bizler de aynı hizmetleri yapacağız. Seçim çalışmalarımıza hız verdik. Adıyaman’ı hak ettiği noktaya getireceğiz. Şehrimizin tüm sorunlarının çözümü için adres belli. Çözüm Yeniden Refah. Ve inşallah 31 Mart’ta Adıyaman’ımızın sorunlarının çözümü için milletimiz bize gereken desteği en güçlü şekilde verecek” dedi.

Seçim irtibat bürosunda bulunan kalabalığa hitap eden Atalay şunları dile getirdi: “Bizim amacımız insan odaklıdır, seçim çalışması yaparken de insan odaklı, inşallah seçilirsek de insan odaklı bir belediyecilik yapacağız. Yeniden Refah Partimizin Ahlaklı Belediyecilik anlayışında da insanı yaşatma var, insanı yüceltme var, insana adil davranma var, insana merhametli davranma var, sevgi ile yaklaşma var, insana ve insanlığa hizmet aşkı var. İnşallah bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ