ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 21-09-2023 11:37   Güncelleme : 21-09-2023 11:38

“Yatırımcıya Resmen Eziyet Edilmekte”

Sanayici Ferhat Güçlü: “Deprem sonrası zor günler geçiren yatırımcıya kolaylık sağlanması gerekirken, resmen eziyet edilmekte.”

“Yatırımcıya Resmen Eziyet Edilmekte”

Adıyaman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde dört gündür işletmesi için gerekli evrakı imzalatamadığını dile getiren Ferhat Güçlü, “deprem sonrası zor günler geçiren yatırımcıya kolaylık sağlanması gerekirken, resmen eziyet edilmekte” dedi.

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nin resmen Allah’a emanet olduğunu dile getiren Ferhat Güçlü; “İşletmemize ait bir evrakı imzalatmak için Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne gittiğimde başkan vekilinin hastası olduğu için izinli olduğunu, OSB Başkanı Abdulkadir Çelenk’in tatil programı nedeniyle il dışında olduğunu o nedenle evraka imza atacak kimsenin olmadığını söylediler. Dört gündür gidip geliyorum, yine aynı cevapları alıyorum. Başkan vekilinin hastası olması normal, ancak tatile çıktığı iddia edilen Organize Sanayi Bölge Başkanı Abdulkadir Çelenk tüm yetkileri kendisiyle birlikte götürmesi akıl alacak şey değil. Bu kurumun bölge müdürü neden ona bir yetki vermez anlamış değiliz. Uzağa gitmeye gerek yok, bölgemizdeki Organize Sanayi Bölgesine baktığımızda bölge müdürleri işleri yürütür, başkan geri planda kalır. Ancak maalesef Adıyaman’da bu iş tersine, bir tane yanında sigortalı işçi çalıştırmayan başkan, bir şekilde Organize Sanayi Bölgesine başkan olursa olacağı bu. Şu anda Organize Sanayi Bölgesi ödeme yapması gerekse ödeme yapacak kimse de yok. Deprem sonrası birçok sıkıntıyla uğraşan yatırımcı, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı’nın keyfi uygulaması sonucu bina bir evrakını dahi imzalatamıyor, bir evrak almıyor. Madem bölge müdürü var neden ona yetki verilmiyor veya yönetimden birine neden vekil tayin edilmiyor. Bunu tatil dönüşü Abdulkadir Çelenk Bey açıklarsa seviniriz” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Haber-Resim: Halil Metin Harıkçı

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ