ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 17-09-2023 20:18

Yaralanan Polis Kurtarılamadı

Kayseri'de, bir kahvehanede çıkan tartışmaya müdahale ederken yaralanan polis memuru kurtarılamadı.

Yaralanan Polis Kurtarılamadı

Kayseri'de, bir kahvehanede çıkan tartışmaya müdahale ederken yaralanan polis memuru kurtarılamadı. 

Alınan bilgiye göre, olay 13 Ağustos'ta merkez Kocasinan ilçesi Sanayi Mahallesi'ndeki bir kahvehanede meydana geldi. Adnan T. ve Mehmet T. kardeşler ile Mehmet C. ve Mustafa C. kardeşler arasında bir borç meselesi yüzünden çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 

Olay yerine gelen ve kavga edenlere müdahale etmeye çalışan polis ekibinde görevli Murat Akpınar, pompalı tüfekle açılan ateş sonucunda ağır yaralandı. 

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Murat Akpınar, dün gece yaşamını yitirdi. 

Murat Akpınar için bugün Kayseri'de cenaze töreni düzenlenecek. 

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından "Şehidimiz var... 13.08.2023 tarihinde emniyet haber merkezinden gelen kavga olay anonsunu duyar duymaz olay yerine intikal eden kahraman polis memurumuz Murat Akpınar olaya müdahale esnasında taraflardan birinin pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu ağır yaralanmıştı. Bir aydır hastanede tedavi görmekteydi. Bugün gece saatlerinde polisimiz tedavi gördüğü hastanede tüm uğraşlara rağmen kurtarılamayarak Hakk'a yürüdü" dedi. 

 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Murat Akpınar'ın yakınlarını ve Emniyet Teşkilatı'na başsağlığı diledi. 

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ