SİYASET
Giriş Tarihi : 24-03-2024 17:44

Polat; “Her Bölgeye Eşit Hizmet Götüreceğiz”

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, belediye kaynaklarını verimli kullanacaklarını ve her bölgeye eşit hizmet götüreceklerini söyledi.

Polat; “Her Bölgeye Eşit Hizmet Götüreceğiz”

Toplumun tüm kesimlerinin umut olarak gördüğü, seçim gezilerinde gittiği yerlerde vatandaşlardan yoğun ilgi gören AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat; "Belediye kaynaklarını verimli kullanacağız. Belediye bütçesini Adıyaman halkının emaneti olarak göreceğiz ve bu bütçeyle her bölgeye eşit hizmet götüreceğiz." dedi.

Kamu tecrübesi, bütçe yönetimindeki hassasiyeti ve açıkladığı projeleriyle Adıyaman halkının şehrin yeniden inşasında umut olarak gördüğü AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya, sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala saha programlarını sürdüren Polat, tüm vatandaşlara ulaşmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarının altını çizerek; “Gönül verdiğimiz Adıyaman’a hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz. Kadromuz hazır, projelerimiz hazır, biz hazırız. Biz inanan, gönül veren, destek veren hemşerilerimi mahcup etmeyeceğim.” şeklinde konuştu.

Seçim programları kapsamında Halk Kütüphanesini ziyaret ederek gençlerle buluşan Polat, Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan firmaları da gezerek yöneticilerle ve çalışanlarla bir araya geldi.

Vefa Buluşmaları kapsamında önceki dönem AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nedim Boynukara’yı da işyerinde ziyaret eden Polat, 31 Mart’ta görev yapacak sandık müşahitlerinin katıldığı programa da katıldı.

Verimli geçen programa katılan görevlilere teşekkür eden Polat; “31 Mart’ta milletin iradesinin tecelli edeceği seçim gününde sandıklarda görev yapacak AK Partimizin AK Neferleri ile eğitim toplantısına katıldık. Hazırlıklarımızı gözden geçirdiğimiz ve eksikliklerimizi değerlendirdiğimiz toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Kadir Fırat adlı vatandaşın depremde hayatını kaybeden yakınları için düzenlediği iftar programına da katılan Polat, Balyanlılar (Yaylakonak) Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni de ziyaret ederek dernek üyeleriyle buluştu.

AGC Başkanı Zeki Dişkaya’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla da buluşan Polat, projelerini anlattı, dua ve destek istedi.

Mahalle Buluşmaları ve konteyner kent ziyaretlerini de aksatmadan sürdüren Polat, Seçim Koordinasyon Merkezi yönetiminin katılımıyla gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısına iştirak etti ardından AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış ile birlikte 31 Mart seçimlerinde görev yapacak hukukçularla bir araya geldi.

Sahur öncesi kıraathaneleri de ziyaret eden Polat, vatandaşlarla sohbet etti, destek istedi.

Açık Oto Pazarında ve Oturakçı Pazarında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Polat, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Bahar Kalkanı Harekât Bölgesinde şehit olan Adıyamanlı Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı için düzenlenen cenaze programına da katılan Polat, şehit yakınlarına başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

Şehidimize Allah’tan rahmet dinleyen Polat, büyük bir üzüntü yaşadıklarını ifade ederek; “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.” dedi.

Polat’ın günlük programlarına AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Av. Mustafa Alkayış, Doç. Dr. İshak Şan ve Hüseyin Özhan’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Kadın Kolları Başkanı Av. Saliha Diler, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Seçim gezileriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Polat şu ifadeleri kullandı; “Seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Tabi aldığımız üzücü haber bizleri derinden yaraladı. Bahar Kalkanı Harekât Bölgesinde görevli hemşerimiz Abdulkadir Akıncı kardeşimizin şehit haberi bizleri derin bir yasa boğdu. Ben şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimize son görevimizi yapmak için cenaze programına da katıldık. Aziz şehidimizi son yolculuğuna uğurladık. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. 31 Mart seçimleriyle ilgili çalışmalarımız da yoğun bir şekilde devam ediyor. Hamdolsun gittiğimiz her yerde büyük ilgi ve teveccüh görüyoruz. İnsanlarımız bizden umutlu. Bizim Adıyaman’ı en iyi şekilde yöneteceğimize inanıyorlar. Bizler de bu inancı ve güveni inşallah boşa çıkarmayacağız ve bütçemizi en iyi şekilde kullanarak şehrimizin her bölgesine eşit hizmet götüreceğiz.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ