SİYASET
Giriş Tarihi : 13-03-2024 14:16

“Adıyaman’ı Marka Şehir Haline Getireceğiz”

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

“Adıyaman’ı Marka Şehir Haline Getireceğiz”

Esnaf ve vatandaş buluşmalarında yoğun ilgi gören Polat, gönül verdiği Adıyaman halkına layık olmak için çok çalışacaklarını belirterek; “Hamd olsun şahsıma ve partime büyük teveccüh var. İnşallah 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrıldıktan sonra halkımızın bu sevgisine layık olmak için çok çalışacağız ve hayata geçireceğimiz projelerle Adıyaman’ımızı marka şehir haline getireceğiz.” şeklinde konuştu.

AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan ile İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Seçim Koordinasyon Merkezinin belirlediği programlar çerçevesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Polat, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.

Konteyner Kentlerdeki vatandaşlarla da bir araya gelen Polat, “Geçici konaklama alanlarımızda kalan vatandaşlarımızı ziyaret ettik, sorun ve taleplerini dinledik, sıkıntılarının çözüme kavuşması noktasına yapılması gerekenlerle ilgili istişareler yaptık. Her bir vatandaşımızın derdini önemsiyor, sorunlara çözüm bulmak için hepsiyle ayrı ayrı ilgileniyoruz. Tabi biz çözebileceğimiz sorunları hemen anında aksiyon alarak ilgili kurum yetkililerine iletiyoruz. Bazı sorunlar hemen çözülüyor bazıları için ise zamana ihtiyaç var. İnşallah geçici konaklama alanlarında kalan vatandaşlarımıza 31 Mart sonrasında da destek ve katkılarımızı sürdüreceğiz ve kalıcı konutlarına yerleşene kadar tüm vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.

Başlık 2: Polat’a Güzelyurt Köyünde Yoğun İlgi

Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran ve Gençlik Kolları Mevlüt Kuştepe ile birlikte Güzelyurt köyünde vatandaşlarla buluşan Polat, köy halkına yoğun ilgileri için teşekkür etti. AK Parti Adayı Polat’a köye ziyaretleri için teşekkür eden vatandaşlar, Polat’ın Adıyaman’da başarılı olacağına inandıklarını ifade etti.

AK Parti Milletvekili Mustafa Alkayış ve AK Kadrolarla birlikte Adıyaman Adliye Sarayını ziyaret eden Polat, Cumhuriyet Başsavcısı, Baro Başkanı ve yönetimi ile adliye çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diledi.

Başlık 3: Polat ve beraberindekiler daha sonra Adliye Sosyal Marketi gezdi.

Türk-Çin Kültürel İş Birliği Değişim ve Diyalog Derneği ve Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan “Dostluk Vakfı Hayırsever Sitesi” prefabrik kentin açılışına da katılan Polat, Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Musalla Mahallesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla iftar açtı.

Teravih namazını Hayrat Vakfında vatandaşlarla birlikte kılan Polat daha sonra vakıf üyeleriyle sohbet etti, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Seçim Koordinasyon Merkezinde de vatandaşlarla bir araya gelen Polat ve AK Kadrolar, burada vatandaşlara hitap etti.

Başlık 4: Alkayış: “Ziya Başkan Çok Sevilen Bir Siyasetçi, İnsanımız Ona Güveniyor”

Seçim çalışmalarına katılan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış da Ziya Polat’ın Adıyaman’da sevilen bir siyasetçi olduğunu ve insanların kendisine güvendiğini belirterek, “Ziya Başkan ile seçim gezilerimiz çok verimli geçiyor. Milletvekili adayı olduğu dönemde de şehrimizin birçok noktasına birlikte gitmiştik. O günden bugüne artan bir ilgi ve sevgi var. İnşallah 31 Mart’tan zaferle ayrılarak birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin yeniden ihyası ve inşası için el ele vererek çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Başlık 5: “Ramazan Maneviyatını Halkımızla Birlikte Soluyoruz”

Seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Polat, gittiği her yerde büyük teveccüh gördüklerinin altını çizerek, dalga dalga büyüyen sevginin 31 Mart’ta sandığa en güzel şekilde yansıyacağına inandığını vurguladı.

Polat sözlerini şöyle sürdürdü; “Adaylığımız açıklandıktan sonra şehirde büyük bir sevinç yaşanmıştı. O günden bugüne hiç durmadan çalışıyoruz ve herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Mübarek Ramazan ayının içerisindeyiz. Hem seçim çalışmalarımızı yapıyoruz hem de bu vesileyle Ramazan ayının manevi havasını vatandaşlarımızla birlikte soluma imkanı buluyoruz. İftar ve sahur programlarına da katılarak vatandaşlarımızla gönül buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. Rabbim yaptığımız ibadetleri, tuttuğumuz oruçları kabul etsin.”

Başlık 6: “Adıyaman’ı Marka Şehir Yapmaya Kararlıyız”

Seçim çalışmalarında vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ve çözüm için istişarelerde bulunduklarını kaydeden Polat; “Tabi biz seçim gezilerimizde sorun ve talepleri de dinliyoruz, projelerimizi de anlatıyoruz. Şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak ve belediyecilikte örnek bir şehir haline getirmek için 104 proje hazırladık. İnşallah kısa, orta ve uzun vadede hayata geçireceğimiz projelerle hem sorunlarımıza çözüm bulacağız hem de Adıyaman’ı bölgesinin parlayan yıldızı ve marka şehri haline getireceğiz. Ben seçim gezilerimizde bizleri bağrına basan, yoğun ilgi ve sevgi gösteren tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, hepsine sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ