ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 28-09-2023 15:50

Refüj ve Kavşaklarda Onarım Çalışması

Adıyaman Belediyesi refüj ve kavşakların bakım, onarım çalışmalarına devam ediyor.

Refüj ve Kavşaklarda Onarım Çalışması

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinin ana arterlerinde bulunan refüj ve kavşaklarda bakım, onarım ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Daha güzel bir Adıyaman hedefiyle şehir genelindeki çalışmalarını sürdüren Adıyaman Belediyesi, 3. Çevre Yolunda ve Zey Caddesi bulunan refüj ve kavşaklardaki oluşan tahribatın ortadan kaldırılması için çalışmalarına devam ediyor.

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından oluşan zararları ve kötü görüntüyü kapatmak için gece gündüz çalışan ekipler, şehri daha güvenli ve estetik hale getirmek için yoğun çaba harcıyor.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, şehri eskisinden daha güzel bir hale getirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla şehrin daha güvenli ve yaşanabilir bir hal alması için yoğun bir mesai içerisinde çalıştıklarını ifade etti. Başkan Kılınç, Adıyaman'ın eski günlerine bir an önce dönebilmesi için tüm birimlerin seferber olduğunu vurguladı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ