SİYASET
Giriş Tarihi : 31-05-2023 11:57   Güncelleme : 31-05-2023 12:26

“Kürtler Kendi Cellatlarına Âşık Edildi”

Yeni Dünya Partisi (YDP) Baş Lideri Gündüz, seçim sürecinde Kürtlerin, kirli siyasi oyunlara alet edildiğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.   

“Kürtler Kendi Cellatlarına Âşık Edildi”

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Eman Gündüz: "Kürtler mazlum ve mağdurlar. Kürtler kirli siyasi oyunlara alet ediliyorlar. CHP ve PKK Kürtlerin akıllarını bulandırmışlar. Kürtlerin Kılıçdaroğlu'na oy vermeleri şaşılır bir durumdur. Kürtler kendi cellatlarına âşık edildiler."

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Eman Gündüz, Baş Liderlik ofisinde yaptığı basın açıklamasında Seçimde Doğu ve Güneydoğu’da Kılıçdaroğlu'na Kürtlerin yüksek oy vermelerini eleştirdi ve "Kürtler Kendi cellatlarına âşık edildiler" dedi.

Genç Lider Gündüz, şu şekilde konuştu: "Kürtler mazlum ve mağdur bir millettir. Kürtler kirli siyasi oyunlara alet edildiler ve PKK gibi kirli örgütler olduğu sürece de Kürtlerin bu oyunlara alet edileceği ortadadır. Kürtlerin etnik olarak yok sayıldığı ve dillerinin yasaklandığı siyasi politikaların temelinde CHP vardır. Kürtler bugün toplumsal hafızları silinmiş gibi Babalarının katillerine ve babalarına türlü türlü hakaretler eden CHP'ye oy verdiler! PKK eliyle Kürtler cellatlarına aşık edildiler. PKK ve siyasi uzantıları HDP ve Yeşil Sol yönetimine bakıldığında büyük kısmının Kürt olmayan Türk solundan oldukları ve diğer kısmın da Alevi olduğu ortadadır. PKK ve Partilerinde Kürtler azınlıktır ve bunlar Kürtlerin oluşumları değillerdir. Bunlar Kürt’ten oy alıp kürdün sırtına binip ondan oy alan kuzu postuna girmiş kurtlardır. Kürtler Sünni ve dindarlar ama kirli ve sinsi PKK eliyle bugün Sünni Kürtler Alevi olan Kılıçdaroğlu'na oy verir hale getirildiler. Kürtler namusa en büyük önemi veren milletlerdendir ama bugün PKK ve siyasi uzantıları eliyle eşcinsel LGBT'ye normal bakar hale getirildiler. Kürtler büyük bir tehlike ile karşı karşıyadırlar. Kürtlerin gerçek bir Kürt siyasi oluşumuna ihtiyacı vardır. Kürtleri siyaseten sahipsiz bırakmamak lazım, bu konuda sorumluluk almak lazım."

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ