SİYASET
Giriş Tarihi : 24-05-2023 18:11

Kürtlere, “Erdoğan'a Oy Verin” Çağrısı

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Eman Gündüz: "İkinci turda da Türkiye Yüzyılı için Erdoğan diyoruz. Kürt olarak Kürtlerden ricam Erdoğan'a oy vermeleridir."

Kürtlere, “Erdoğan'a Oy Verin” Çağrısı

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Eman Gündüz, Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklamada ikinci tur seçimi için Erdoğan'a yine destek olacaklarını belirterek, özellikle Mardinli Kürt olduğunu vurgulayarak, "Kürtlerden Erdoğan'a oy vermelerini rica ediyorum" dedi.

Genç Siyasi Lider Gündüz, şu şekilde konuştu: "Yeni Dünya Partisi olarak Milli şuurla ve büyük bir vizyon ile siyaset üretiyoruz. Siyasetten amacımız hizmettir, yapmaktır, geliştirmektir, ilerletmektir. Yapanın yanında olmak, yapana destek olmak erdemdir. Yıkanlarla, yakanlarla bir arada olmamız mümkün değildir. Cumhura hizmet eden yararlı faydalı olup halkın hayatına kolaylık katan siyaset Cumhur ittifakı siyasetidir. Türkiye yüzyılı için Erdoğan diyoruz, çünkü biz Türkiye Yüzyılına sevdalı insanlarız, çünkü biz Devleti milleti bayrağı merkeze alarak geleceğin Türkiye'sini inşa ediyoruz. Yeni Dünya siyasetimize giden yolda bize yol açan Erdoğan'a destek olmak oldukça yerindedir.

Başlık 2: Kürtlerin Başına Ne Bela Geldiyse CHP'den Gelmiştir

Mardinli bir Kürt olarak Kürtlerden rica ediyorum Erdoğan'a oy verip vefa borcumuzu ödeyelim. Kürtler birinci turda Sayın Kılıçdaroğlu'na çok oy verdiler, bunu anlamak mümkün değil! Kürtlerin başına ne bela geldiyse CHP'den gelmiştir. Kürtlerin başına ne zarar gelmişse PKK'dan gelmiştir. Kürtler bu iki zararlı şer güçten uzak durmalılar. Sayın Erdoğan Kürtleri Kürt etnik kimliklerini yani Kürtlerin doğal varlığını kabul edip Kürtlerin dilini Kürtçeyi de var kabul edip bunun için Devlet kanalı kurmuştur ve Devlet bölgemizde Kürtlerin başına bela olan terörü bitirerek, Kürtlerin hayatına huzur ve güvenlik ve ekonomik yaşam alanı getirmiştir. Bunun için Kürtlerin Sayın Erdoğan'a vefa borçlarını ödemeleri ve Erdoğan'a oy vermeleri lazımdır. Bizim için faydalı, yararlı olan kişiyi seçmek ve bize hizmet eden kişiyi seçmek akıllı insanın yapacağı iştir."

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ