KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 27-07-2023 16:16

Konteyner Kent’te Sinema Etkinliği

Adıyaman K-1 konteyner yaşam alanında “1 Veli 1 Çocuk” sinema gösterimi gerçekleştirildi.

Konteyner Kent’te Sinema Etkinliği

Adıyaman Belediyesi ve Çocuk Evi Derneği birliği ile “1 Veli 1 Çocuk” sinema gösterimi, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın da ziyaretiyle K-1 konteyner yaşam alanında gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından toplu yaşam alanlarında kalan vatandaşların ve özellikle burada bulunan çocukların sosyal gelişimlerini korumak amacıyla Adıyaman Belediyesi toplu yaşam alanlarında hizmetlerine devam ediyor. Adıyaman Belediyesi ve Çocuk Evi Derneği’nin beraber yürüttüğü “1 Veli 1 Çocuk ” projesi Altınşehir mahallesinde bulunan K1 Konteyner kent alanında gerçekleştirildi. Velilerin ve çocukların beraber katılım sağladığı etkinlikte, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç çocuklarla bir araya gelerek hediyeler dağıttı. Başkan Kılınç: “ Yaşları itibariyle yaşadığımız büyük afetten en çok etkilenen kesimlerden biri de çocuklarımızdır. Bu hassasiyetleri göz önünde bulundurarak Adıyaman Belediyesi olarak bu gibi etkinliklerle onların mutlu olmasını sağlayacağız ve sosyalleşebilecek etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. ” şeklinde sözlerini ifade etti.

Etkinliğe katılan vatandaşlar ise çocuklar için çok güzel bir etkinlik olduğunu söyleyerek Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ