GENEL
Giriş Tarihi : 05-10-2023 20:57

THY'nin Reklam Filmi Tüm Dünyada Yayında

Türk Hava Yolları, ünlü aktör Kerem Bürsin’in rol aldığı yeni reklam filminde tüm dünyayı Türkiye’yi keşfetmeye çağırıyor.

THY'nin Reklam Filmi Tüm Dünyada Yayında

Türk Hava Yolları, ünlü aktör Kerem Bürsin’in rol aldığı yeni reklam filminde tüm dünyayı Türkiye’yi keşfetmeye çağırıyor. 

Rol aldığı dizi ve filmleri Güney Avrupa ve Güney Amerika başta olmak üzere tüm dünyada yoğun ilgi gören Kerem Bürsin ile gerçekleştirilen reklam çalışması, izleyicilerle buluştu.

Türk Hava Yolları çalışanlarının motivasyon etkinliği olan ve Kerem Bürsin’in de katıldığı TK FEST 2023’te konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Ülkemizin dünyanın en önemli turizm noktalarından biri olduğunun bilinci ile farklı mevsimlerdeki deneyimleri, tarihi ve kültürel mirasımızı bu film ile anlatmayı hedefledik” dedi. 

Bolat, “Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olarak ünlü aktörümüz Kerem Bürsin ile yurt dışında da geniş yankı bulacağına inandığımız bu iş birliğini gerçekleştirmekten çok mutluyuz” diye konuştu.

Kerem Bürsin de “Reklam filminin çekimleri esnasında ülkemizin çok farklı bölgelerinde yer alan doğal ve kültürel zenginliklerine bir kez daha şahit oldum. Ülkemizin milli bayrak taşıyıcı havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları ile bu eşsiz işbirliği vesilesiyle bir araya gelmekten gurur duyuyorum” dedi.

Çekimler Türkiye ve Los Angeles'te yapıldı

Türkiye’de dört farklı mevsimde yaşanan güzellikleri yansıtabilmek için filmin çekimleri Ağrı, Antalya, İzmir, Kars, Kayseri, Mardin, Muğla, Nevşehir, Rize, Trabzon, Van, İstanbul (Çırağan Sarayı) ve birçok tarihi noktada yapılırken, bazı sahnelerin çekimleri ise Los Angeles’ da gerçekleştirildi. 

Çekimleri bir buçuk ay süren reklam filmi, hazırlık aşamaları ile birlikte 4 aylık bir sürede tamamlandı. 

Filmin yönetmenliğini Özer Feyzioğlu üstlenirken, müziği ise Fahir Atakoğlu imzası taşıyor. 

Türkiye’nin tüm bölgeleri ve birçok şehrinde yaklaşık100 kişilik prodüksiyon ekibiyle yapılan çekimlerde, özel çekim teknikleri ve malzemeler kullanıldı.

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ