GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-12-2022 12:21

Arjantin Kalecisinin Hareketine Tepki Yağdı

Arjantin-Fransa maçından sonra Arjantin kalecisi Emiliano Martinez’in “En İyi Kaleci Ödülünü” almasının ardından yaptığı bir harekete tepki yağdı.

Arjantin Kalecisinin Hareketine Tepki Yağdı

Arjantin-Fransa maçından sonra Arjantin kalecisi Emiliano Martinez’in “En İyi Kaleci Ödülünü” almasından ardından yaptığı bir hareket, internet kullanıcılarını ayağa kaldırdı.

Maçtan sonra Fransız oyuncu Kylian Mbappé, Kupa’nın “Gol Kralı” ödülünü alırken, Arjantinli Messi, “En İyi Oyuncu”, Enzo Fernandez “En iyi Genç Oyuncu” ve Emiliano Fernandez “En İyi Kaleci” ödüllerini aldı. 

Martinez, el şeklinde tasarlanan ödülünü aldıktan sonra “ahlâksız ve müstehcen” kabul edilen bir jestle tüm dünyayı şoke etti. 

Arjantin kalecisi, kendisine verilen heykelciği, Katarlı yetkililerin endişeli bakışları altında binlerce internet kullanıcısını hayrete düşüren eden provokatif bir tavırla önüne, özel bölgesinin üzerine yerleştirdi.

İnternet kullanıcıları, Martinez’in bu hareketine çok sinirlendi ve kızgınlıklarını sosyal medya platformlarından yayımladıkları masajlarda sert biçimde dile getirdi.

Martinez’in hapse atılmasını isteyenden saygısız olduğunu, çok küstah olduğunu yazandan bu müstehcen jestinin herkesi hayrete düşürdüğüne kadar çeşitli görüşler ifade edildi.

TyC Sports’a konuşan Martinez, ödülü aldıktan sonra yaptığı hareketle ilgili olarak, “Fransızlar beni yuhaladığı için yaptım. Onların kibirlerini anlayamıyorum” dedi.

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ