GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-08-2023 14:33

Genç MÜSİAD’ta Görev Değişimi Oldu

Genç MÜSİAD Adıyaman yönetim kurulu üyesi olarak devam eden Berkan Yapıcı Genç MÜSİAD Adıyaman Şubesinde yeni başkan oldu.

Genç MÜSİAD’ta Görev Değişimi Oldu

Adıyaman’ın hak ettiği noktaya getirmek için çalışacaklarını belirten Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Berkan Yapıcı, Genç MÜSİAD üyelerimiz olarak değerli büyüklerimizden alacağımız bilgi ve birikimlerimizle ilimizi daha ileriye taşımak için elimizden yapmaya hazırız. Milli ve manevi değerler ışığında evrensel gelişmeleri değerlendirerek, toplumun yaşam standardı ile sosyo-kültürel bilgi düzeyinin yükseltilmesi için çalışmak ve bu çerçevede faaliyet gösteren genç girişimcilerin tek temsilcisi olacağız. MÜSİAD tecrübesini yüksek ahlak ve yüksek teknoloji ilkesiyle ile birleştirerek, genç girişimci ve yöneticilere aktaran; toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü ile gençliğin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele eden; geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakışı oluşturmak için çalışacağız. MÜSİAD'da doğru iş yapmayı, doğru insan olmayı öğrendiklerini, bu sayede ihanetler karşısında eğilip bükülmediklerinin altını çizdi.

Tensiplerinden ötürü Genç MÜSİAD Genel Başkanımız Cahit Ertemel, MÜSİAD önceki dönem Başkanımız Mehmet Sait Göksu’ya ve yeni başkanımız Abdulkadir Kurt’ teşekkürlerimi sunarım.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ