ZİYARET
Giriş Tarihi : 15-02-2024 14:29

Korkutata'dan Torunoğlu’na Ziyaret

UGDD Başkanı Korkutata, ATSO Başkanı Torunoğlu’nu ziyaret etti.

Korkutata'dan Torunoğlu’na Ziyaret

Uluslararası Göç ve Dayanışma Derneği (UGDD) Başkanı Ahmet Korkutata, Genel Müdür Asuman Tongarlak ve Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Türk, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Mehmet Torunoğlu'nu ziyaret ettiler.

Ziyarette ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu’na dernek hakkında bilgiler veren UGDD Başkanı Ahmet Korkutata; “Uluslararası Göç ve Dayanışma Derneği, 2011 yılında bir sivil toplum çalışanı, akademisyen ve sosyal sorumluluk çalışmaları gönüllüsü tarafından Konya’da kuruldu. UGDD olarak, faaliyetlerimizi Türkiye genelinde yürütmekle beraber Konya, Kilis, Mersin, Gaziantep, Kayseri ve Ankara temsilcilik ofislerimizle hizmet vermekteyiz. UGDD, toplumsal gelişime ve katılımcılığa destek verecek sivil, sosyal, ekonomik, kültürel alanlardaki sorunların çözümlerine yönelik faaliyetler düzenleyen, sosyal bilimler ve sivil toplum alanında farklı disiplinlerden kişilerin tanışma ve kaynaşmasını sağlayan, mesleki konularda bilgi alışverişlerini artırma, üyelerin ilgili olduğu özel ve resmi kuruluşlarla ilişkilerini geliştirme amacıyla projeler yapan, bir ‘Sivil Toplum’ örgütüdür. Sivil Toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak amacıyla, toplumsal katılım ve gönüllülük bilincinin artırılması ve bireylerin sivil, sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimlerinin desteklenmesini sağlamak, bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek, toplumsal gelişime destek sağlayarak bireylerin yaşamında farkındalık oluşturmayı hedeflemiş bir örgüttür. Bugünde Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu’nu ziyaret ederek kendisine çalışmalarımızı anlatmak istedik. Nazik ev sahipliği nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu, Dernek Başkanı Ahmet Korkutata ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ