ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 27-09-2023 16:03

“Olumlu İlerlemeler Kaydediyoruz”

Başkan Kılınç: "Yenilenen Modern Hayvan Kliniği ile beraber daha fazla sokak hayvanının bakım ve tedavisini üstlenerek olumlu ilerlemeler kaydediyoruz."

“Olumlu İlerlemeler Kaydediyoruz”

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Veteriner Müdürlüğü’ndeki Modern Hayvan Kliniği ve Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemeler sırasında sorumlulardan bilgi alan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada: “Sokak hayvanlarımızın temel ihtiyaçlarının eksiksiz yerine getirilmesi noktasında Veteriner Müdürlüğü ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını devam ettiriyor. Depremin ardından yenilenen Modern Hayvan Kliniği ile beraber daha fazla sokak hayvanının bakım ve tedavisini üstlenerek olumlu ilerlemeler kaydediyoruz. Ayrıca Canlı Hayvan Pazarı, daha temiz ve güvenilir ortamlarda hayvan satış işleminin gerçekleştirilmesine olanak sağlıyor. Bu anlamda bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. İlimizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu yatırımları yapmaya devam edeceğiz" şeklinde sözlerini dile getirdi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ