ZİYARET
Giriş Tarihi : 28-07-2023 13:22

Aşçı, Dereceye Giren Öğrencileri Kabul Etti

Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, 2023 yılı YKS'da derece yapan öğrencileri ve beraberinde okul müdürleri ve öğretmenlerini kabul etti.

Aşçı, Dereceye Giren Öğrencileri Kabul Etti

Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, 2023 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) derece yapan öğrencileri ve beraberinde okul müdürleri ve öğretmenlerini kabul etti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 17-18 Haziran'da gerçekleştirilen YKS sınav sonuçları 20 Temmuz 2023 tarihinde açıklanarak adayların erişimine açıldı.

Adıyamanlı öğrenciler elde etmiş oldukları derecelerle ailelerine ve okullarına büyük sevinç yaşattı.

Millî Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, İl genelinde ilk bine giren öğrencilerden ziyarete gelen; Altınşehir Anadolu Lisesi’nden Osman Türkan ve Emine Küçükkaya, Adıyaman Fen Lisesi’nden Ahmet Taha Kaya, TOBB Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nden Atike Rüveyda Şimşek, Kâhta Borsa İstanbul Fen Lisesi’nden Veysel Ardiç ve Kâhta Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Harun Yerli’yi makamında kabul etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Aşcı, öğrencilerin başarıya ulaşmalarında emekleri olan öğretmenlerine, ailelerine ve okul idarecilerine teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Öğrencilerin gelecek planları hakkında bilgi alan Aşcı, öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Aşcı, "Sizler, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizsiniz. YKS gibi önemli bir sınavda bu dereceleri elde etmek gerçekten büyük bir başarıdır. Sizlerin azim ve gayreti, ailelerinizin ve öğretmenlerinizin destekleriyle taçlanmıştır. Şimdi önünüzde nice başarılara koşacağınıza inancım tam. Sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Aşcı, adayların tercih işlemlerinin 27 Temmuz-8 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacağını da hatırlattı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ