SİYASET
Giriş Tarihi : 29-12-2022 15:11

“2022 Verimli Geçti, 2023'e Hazırız”

Başkan Alkayış, 2022 yılını değerlendirdi: “2022 verimli geçti, 2023'e hazırız.”

“2022 Verimli Geçti, 2023'e Hazırız”

Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, 2022 yılını değerlendirdi. Merkez İlçe Başkanı Alkayış, 2022 yılının Adıyaman Merkez İlçe için çok verimli geçtiğini ifade etti. 20 yıla damga vuracak hizmetleri 2022’de gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Alkayış, “2022 yılının AK Parti gerek hükümetimizin icraatları anlamında gerekse de yereldeki icraatları anlamında verimli geçtiğini söyleyebiliriz" dedi.   .

Başlık 2: Milletvekillerim ile Köy Ziyareti

Alkayış, “ Milletvekillerimiz, il başkanımız ve teşkilatımız ile birlikte pandemi sonrası köy halkımızla bir araya gelip köylerdeki çalışmalar, kanalizasyon, içme suyu, kilitli parke, çöplerin toplanması gibi ana hizmetler ve köylerimizin hizmete yönelik talepleri beklentilerin planlamasını yaptık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile şehir merkezindeki tüm hizmetlerin köylerde de olması için gayret ettik. Merkez Ilçe sınırları içerisinde 136 köyümüzün tamamına il genel meclisi üyelerimiz hizmet ediyorlar. Halkımızın desteği ile son yapılan yerel seçimlerde Merkez ilçemizin 7 il genel meclisi üyemizin tamamı AK Partimiz tarafından temsil edilmektedir. Bu teveccühe layık olmaya çalışıyoruz "dedi.

Başlık 3: İftar Buluşmaları

İftar Buluşmaları ile ilgili olarak ise Alkayış, “Genel Merkezimizin talimatlarıyla sandık başkanlarımız ve sandık yönetim kurulu üyelerimiz ile iftarda bir araya geldik. AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı olarak biz de bütün sandık başkanlarımızı ve sandık yönetim kurulu üyelerimizi Mahalle başkanlarımızın önceliğinde ilçe yönetim kurulu üyelerimizin koordinesinde bir araya getirdik. AK Parti olarak Türkiye'nin en teşkilatı partisiyiz. Bizim teşkilatlanmamız en küçük birimimiz olan sandık yönetim kurulundan başlıyor. Mahalle yönetimi, ilçe yönetim, il yönetimi ve genel merkezimize doğru uzanan gerçekten birbiriyle uyumlu birbirini destekleyen bir yapıya sahip. AK Partimiz gücünü halkından alan, milletin desteği ile sürekli var olan bir siyasi hareket.  Bu siyasi hareketin, bu davanın bel kemiği de teşkilatlarımızdır. AK Partimiz Gönül beraberliği içerisinde çalışan çok büyük bir aile. Bunun da en güzel örneğini iftar programında bütün Türkiye sathında sandık yönetim kurulu üyelerinin bir araya gelmesiyle görmüş olduk" dedi.

Başlık 4: Esnaf ve Esnaf Temsilcilerine Ziyaret

Esnaf ve Esnaf Temsilcileri ile ziyareti ile igili Alkayış, "Esnaf ve Sanatkârlarımız yaklaşık bin yıllık ahilik geleneğinin çok önemli bir parçasıdır. Bu gelenek onlarda müşteri velinimetimizdir şiarını geliştirmiştir. Bir sokakta bulunan esnaf, o sokağın aynası gibidir. Esnafımız malum ne kadar güçlü olursa ülkemizde o kadar güçlü olur, esnafımızın sorunları ne kadar çözülürse milletimiz de o kadar rahat eder. Çünkü toplumun temel direği esnaflarımızdır. Bu vesileyle her zaman esnaflarımız ve esnaf temsilcilerimizle bir aradayız. Birlikteyiz, bundan sonra da beraber olmaya devam edeceğiz. Onların beklentilerine uygun inşallah yakın bir zamanda zaten hükümetimiz gereken desteği ve alakayı gösteriyor, yakın bir zamanda daha güzel günlerde gelecek inşallah" dedi.

Başlık 5: Parti Binasında Vatandaşlarımız ile Bir Araya Geliyoruz

Parti binasında vatandaşlarla periyodik olarak bir araya geldiklerini belirten Alkayış, "AK Parti Adıyaman Merkez ilçe başkanlığı olarak toplumumuzun her kesimi ile hemşerilerimizle vatandaşlarımızla sürekli bir aradayız. Sivil toplum örgütlerimizin değerli temsilcileri ile kanaat önderlerimiz ile Mahalle muhtarlarımız ile esnaf ve esnaf temsilcilerimiz ile mesleki kuruluşlarımızın başkan ve yöneticileriyle ve basınımız ile sürekli bir aradayız. Biz sivil toplum örgütlerimizi, Mahalle temsilcilerimizi ve muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Onlar da bizleri ziyaret ediyor. Böylelikle sorunların çözüm noktasında katkı sunmaya çalışıyoruz. Ayrıca AK Parti Adıyaman teşkilat binamızda vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sürekli olarak halkımız ile bir aradayız. Teşkilatımızda, hemşehrilerimizi ağırlıyoruz, misafir ediyoruz. Onların taleplerini, isteklerini beklentilerini not alıyor ve ilgililere ulaştırıyoruz. Talepleri yetkililere ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. Böylelikle sürekli halkımızla bir araya gelerek onların sorunlarını,  sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. Zaten AK Partimizi diğer siyasi partilerden ayıran en büyük özellik de gücünü halktan alması ve halkımızın beklentilerine uygun bir siyasi parti olmasıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla sürekli olarak halkımızın sorunlarını takip ediyoruz, beklentilerine cevap vermeye çalışıyoruz" dedi.

Başlık 6: Mahalle Yönetimi ve Sandık Başkanları Toplantısı

2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu söyleyen Alkayış, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği ve milletimizin dik duruşu sayesinde ülkemizin gelecek hedeflerini gerçekleştirmek üzere kutlu yürüyüşümüze Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Sandıklar çok önemli. Niye çok önemli? Çünkü demokrasinin temeli sandıklardır. Seçimler aslında iki bölümde yapılır. İlk bölüm seçime hazırlık dönemi, ikincisi ise seçim kampanyaları dönemi. Biz teşkilat olarak Merkez İlçemizdeki 669 seçim sandıkta çalışmamızı tamamladık. Seçimlerin demokrasi şöleni şeklinde olması için tüm gayretimiz ile sürekli çalışıyoruz. Sandık kurulu görevlilermizi ve müşahitlerimiz her seçimde davalarına sahip çıktılar. Allah hepsinden razı olsun. Seçimin gerçekten demokratik bir şekilde yapılmasını sağlayan sandık kurulu görevlileri ve müşahitlerdir. Sandıktaki görevlilerimizin; nitelik ve nicelik olarak yaşanabilecek tüm aksaklıklara karşı gerekli donanıma haiz, bilgisi ve tecrübesiyle tüm olumsuzluklarla başa çıkabilecek etkinlikte ve yetkinlikte olmasına özen gösterdik. Hep söylediğimiz gibi davaya sadakat, göreve liyakat, işi yapacak takat ve cesaret ilkesiyle AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı olarak sandıklarda daha güçlüyüz, seçimlere şimdiden hazırız" dedi.

Son olarak Alkayış, "Umarım 2023 yılı hepimiz için sağlık, huzur ve afiyetler getirir” ifadelerini kullandı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ