EĞİTİM
Giriş Tarihi : 26-09-2023 16:13

Tosun, Uygulamalı Eğitim Atölyelerini Gezdi

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, okul ziyaretleri kapsamında Adıyaman'da bulunan meslek liselerinde teorik ve uygulamalı eğitimleri faaliyetlerini inceliyor.

Tosun, Uygulamalı Eğitim Atölyelerini Gezdi

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, okul ziyaretleri kapsamında İlimizde bulunan meslek liselerinde teorik ve uygulamalı eğitimleri faaliyetlerini inceliyor.

Bu bağlamda, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Ali Tosun, okulda yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında okul idarecilerinden bilgi alarak uygulamalı eğitim atölyelerini gezdi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun: "Meslek liselerimizdeki öğrencilerimiz, seçtikleri alanda edindikleri deneyim ile uzmanlaşacak ve kendi sektörlerinde aranan kişiler haline gelecekler. Bu anlamda Bakanlığımızın faaliyetleri doğrultusunda Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak meslek liselerimizdeki çalışma alanlarımızı ve atölyelerimizi nitelik ve nicelik açısından geliştirmek için çalışıyoruz. Meslek liselerimizin, İlimizdeki istihdam çalışmalarına ciddi katkılar sunmasını planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaret esnasında okul yöneticileri ve öğretmenlerimizin öneri ve taleplerini dinleyen Ali Tosun, öğrencilerle sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ