GÜNDEM
Giriş Tarihi : 22-01-2023 17:37

“Bu Doğum Vakti Geldiğinde Gerçekleşecektir”

Başkan Kabaktepe: “İstikbal, ülkemiz ve milletimiz ile daha adil ve hakkaniyetli bir dünyanın oluşması için gayret sarf edileceği Türkiye Yüzyılı’na gebedir.”

“Bu Doğum Vakti Geldiğinde Gerçekleşecektir”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Kabaktepe yaptığı açıklamada; “Son dönemde Batı medyasının bir kısmında ortaya çıkan Türkiye ve Erdoğan düşmanlığı hat safhaya ulaşmış durumdadır. Hiçbir gerekçesi olmayan, gerçekliğe dayanmayan bu hezeyanların seçim süreci ile doğrudan ilişkili olduğunu söylemek abartı olmaz sanırım.

Bir yanda Batı siyasetinde ve medyasında etkin olan meşkuk kişilerin muhalefeti destekleyen açıklamaları ve muhalefeti desteklemeye dair çağrıları, öte yanda derin yerleşik sistemin temsilcisi olan dergilerde ülkemizi hedef alan yakıştırmalar, hakarete varan tutumlar…

Burada sorulması gereken soru şudur: Ülkemizi hedef alan ve ülkemizin cumhurbaşkanına yapılan bu saldırı ve hakaretlere karşı muhalefet neden gerekli tepkiyi vermemekte yahut verememektedir?

Başka ülkelerden ve o ülkelerin derin yapılarından medet uman bir muhalefet anlayışının, ülkemize ve milletimize vaat edeceği tek şey kibirli şatolarında oturan baronlara köle olmaktır.

Kimsenin ülkenin menfaatini bu dış odaklarda aramak yahut ülke menfaatinin bu dış odaklarda olduğunu ima etmek gibi bir hakkı yoktur. Böyle bir dil yahut böyle bir ima en hafif ifadesi ile milletimize karşı ihanet etmek anlamına gelir.

Tarihi tecrübemiz bize göstermiştir ki; Türkiye söz konusu olduğunda batı için iktidarda kimin olduğu değil, ülkeyi istikrarsızlaştırmanın kimin ile mümkün olacağı sorusu önemlidir.

Her hafta dönüşümlü başkancılık oynama niyetinde olan Altılı Masa'nın bugüne kadar söyledikleri ve ortaya koydukları yaklaşımlar, istikrarsızlığın ülkemize yeniden gelmesi anlamı taşımaktadır.

Kanaatimce Batı'daki medya kuruluşları ve arkalarında bulunan derin güçler ile Altılı Masa'da başkancılık oynayan muhalefet liderlerinin ortak noktası; ülkenin istikrarsızlaşması için gayret içerisinde olmalarıdır.

Ülkemiz son 20 yıllık performansı ile artık başka ülkelerin medya köşelerinden ve istihbarat örgütlerinin masalarından yönetilecek bir ülke olmaktan AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir daha geri dönülemeyecek şekilde çıkmıştır.

Artık istikbal; ülkemizin ve milletimizin her bir ferdi ile daha adil ve hakkaniyetli bir dünyanın oluşması için gayret sarf edileceği Türkiye Yüzyılı’na gebedir. Bu doğum vakti geldiğinde gerçekleşecektir” ifadelerini kullandı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ