ZİYARET
Giriş Tarihi : 26-12-2022 15:34

Okul Okul Geziyor, Gençlerle Buluşuyor

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, okul okul geziyor, gençlerle buluşuyor

Okul Okul Geziyor, Gençlerle Buluşuyor

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Belediyesi'nin 'Gençlik Makamı Buluşmaları' projesi kapsamında okul okul dolaşarak gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Gençlik Makamı Buluşmaları' programı kapsamında aynı gün üç okula birden giderek öğrencilerle bir araya geldi.

İlk olarak; Adıyaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Kılınç, buluşma öncesi meslek atölyelerini gezerek, öğrencilerin çalışmalarını inceledi. Daha sonra okulun konferans salonunda öğrencilere hitap eden Başkan Kılınç, deneyimlerini paylaşıp, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Günün ikinci buluşmasında TOBB İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Kılınç, burada da önce öğrencilerle birlikte yemek yedi, ardından da onlarla sohbet etti.

Günün son ziyaretini Adıyaman Fen Lisesi'ne yapan Başkan Kılınç, Fen Lisesi öğrencilerinin fikir ve projelerini dinledi.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç tarafından gerçekleştirilen 'Gençlik Makamı Buluşmaları'na yoğun ilgi gösteren öğrenciler, konferans boyunca Başkan Kılınç'tan mesleki deneyimleri hakkında bilgiler alıp, merak ettikleri soruları kendisine sordular.

Gençlerin kendileri için çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Başkan Kılınç, "Bu ülkenin geleceği olan siz gençliklere güveniyoruz" diye konuştu.

Adıyaman Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Gençlik Makamı Buluşması' projesinden de kısaca bahseden Başkan Kılınç, "Şehrimizi yönetirken gençlerin fikirlerini, görüşlerini merkeze aldığımız; bu bağlamda gençlerle buluştuğumuz, etkinlikler yaptığımız ve tavsiyelerini aldığımız bir prestij projedir. Gençlere sonuna kadar açık olan bu makamda; Gençlik STK'ları, KYK, Gençlik Merkezleri gibi paydaşlarla birlikte hareket edeceğiz ve gezi, kariyer günleri, sohbet, kitap tahlili gibi birçok etkinliği hayata geçireceğiz inşallah. Bugün de bu proje kapsamında siz kıymetli öğrencilerimizle bir araya gelerek, sorularınızı cevaplandırdık. Allah'a şükürler olsun ki ülkemizin geleceği daha da parlak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Kılınç, okul yönetimi ve öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ