YEREL
Giriş Tarihi : 08-04-2024 16:58

Kahramanmaraş’ta Bayram Mesaisi

Büyükşehir Belediyesi; ortak kullanım alanlarında sürdürdüğü temizlik çalışmalarıyla şehri Ramazan Bayramı’na hazırlıyor.

Kahramanmaraş’ta Bayram Mesaisi

Büyükşehir Belediyesi; cadde, meydan, bulvar, geçici konaklama merkezleri ve mezarlıklar başta olmak üzere ortak kullanım alanlarında sürdürdüğü temizlik çalışmalarıyla şehri Ramazan Bayramı’na hazırlıyor.

Kent estetiğini sağlamak için faaliyetlerine kesintisiz devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehir genelinde temizlik uygulamalarını da hummalı bir şekilde sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinesindeki onlarca araç ve yüzlerce personel kentte bayram temizliği için seferber oldu. Cadde, meydan, bulvar, geçici konaklama merkezleri ve mezarlıklar başta olmak üzere ortak kullanım alanları çevreye rastgele atılan evsel ve ambalaj atıklarından temizlenerek çevre kirliliğinin önüne geçiliyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşların daha hijyenik ortamda bayramlarını eda edebilmeleri için ekiplerin bayram boyunca sahada olacağı ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için çalışmaların kesintisiz devam edeceği belirtildi.

Haber: Yusuf Işık/ Adıyaman PHA

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ